Espanyol

Mà de ferro contra els incívics

Sancions. El club blanc-i-blau obre expedients a una dotzena d'aficionats periquitos per haver provocat incidents i la primera mesura serà no poder assistir a l'enfrontament de diumenge

L'Espanyol té clar que la nova graderia d'animació, La 1900, no se'ls pot escapar de les mans i ahir va reaccionar després dels primers incidents d'una temporada que tot just acaba d'arrencar. Així, la directiva blanc-i-blava va obrir expedient a una dotzena d'aficionats periquitos pels incidents provocats en l'últim desplaçament a Sant Sebastià. La primera mesura ha estat impedir-los l'entrada per al duel de demà contra el Real Madrid a l'estadi de Cornellà i el Prat.

Un grup d'aficionats periquitos es va citar amb radicals del Real Sociedad per repartir-se garrotades, però la policia basca se'n va assabentar i ho va impedir. Però l'Espanyol en va prendre nota i ha rebut informes de la identitat dels protagonistes. Ahir van saber que tenen un expedient sancionador obert i que no podran anar a l'enfrontament amb els madridistes. La directiva blanc-i-blava insisteix a remarcar que hi haurà mà de ferro amb els violents. La zona de La 1900, a la qual pertanyen bona part dels implicats, ha comportat la unió de grups enfrontats i els dirigents periquitos no estan disposats a tenir elements esvalotadors a la graderia d'animació. El duel de lliga amb els madridistes pot comportar el primer ple rere la porteria de Diego López i serà un examen per veure com es comporten els encarregats de liderar el caliu del feu de l'Espanyol. La temporada passada, els principals incidents van ser amb els mossos i les protestes cap a la directiva, així com baralles entre La Curva Jove i La Juvenil, que han hagut de negociar al llarg de l'estiu per reagrupar-se. En els desplaçaments hi va haver algun incident aïllat. L'Espanyol no en vol més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)