Espanyol

espanyol

Obre la porta a Òscar Melendo

Oportunitat. “Té aquell foc als ulls, com Roca o Aarón. Té desig de debutar i quedar-se, molta qualitat i ganes, ho té tot per ser un jugador de futbol”, explicava ahir Quique Sánchez Flores

Òscar Melendo (Barcelona, 1997) és l'últim exponent del planter de l'Espanyol. El jove futbolista serà un dels titulars aquesta nit en la supercopa de Catalunya. El migcampista s'entrena habitualment amb el primer equip i ahir Quique Sánchez Flores li va obrir les portes del primer equip de bat a bat.

“Té aquell foc als ulls, com Marc Roca o Aarón. Té desig de debutar i quedar-se, molta qualitat i ganes, ho té tot per ser un jugador de futbol. Els futbolistes han de ser-ho tot i ser joves”, explicava el tècnic, que es desfeia en elogis cap a Melendo. Quique li donarà aquesta nit protagonisme, però també va deixar clar que en algun moment de la temporada podria debutar de manera oficial en lliga o en copa. I és que el tècnic madrileny ja ha deixat clar que mira el planter, tot i que ara mateix no veu ningú més –afirma– al marge dels tres futbolistes esmentats: Aarón, Roca i Melendo. Així doncs, el jove futbolista barceloní seria el pròxim de la llista a fer el salt. Com a dada curiosa, Melendo és l'únic futbolista del planter que ha estat tota la vida a l'Espanyol ja que va començar a l'escola del club per fer el salt a les categories de federats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)