Espanyol

futbol

espanyol

Diego López: “Roberto té una actitud fantàstica”

Protagonista. El porter de l'Espanyol defensa el seu company, que durant l'aturada de la lliga ha obert la porta a marxar en el mercat d'hivern

Roberto ha aprofitat l'aturada de la lliga per deixar caure que no estarà molt temps aguantant la suplència a l'Espanyol, amb el mercat d'hivern ben a prop. Després de l'entrenament matinal a Sant Adrià, Diego López li ha restar importància, tot ressaltant el comportament de l'ex-Olympiacòs . “He viscut el seu moment a altres llocs. El porter és un lloc complicat i quan no jugues és complicat estar en segon terme. Destacaria la seva professionalitat perquè té una actitud fantàstica, treballant al màxim per tenir una oportunitat. Jo espero no donar-li, però som un grup de 23 i cal mostrar respecte i ser un professional, que és el que està fent.”

El porter de l'Espanyol s'ha mostrat molt satisfet amb el seu rendiment als 35 anys, recordant que per sort ara al futbol es mira el rendiment i no l'edat. Alhora ha explicat la forma de treballar. “A l'Espanyol no se m'ha demanat res. M'han fitxat pel que puc aportar a l'equip. A banda d'aturades, sempre he mirat d'involucrar-me al màxim al club on he estat, dins i fora del camp. Sobretot amb els joves. Tinc un punt d'entrenador a dins i m'agrada corregir coses, intentant millorar coses a l'equip i als companys amb el que veig des de dins.” Diego López està convençut també que l'equip blanc-i-blau està cada cop més a prop de la versió que tothom desitja, tot i que reconeixia que encadenar molts partits sense perdre no té tanta importància si no s'acompanya de victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)