Espanyol

futbol

espanyol

Diego Reyes: “Per què no somiar i tenir expectatives altes?”

Protagonista. El central mexicà apunta alt i estaria encantant de seguir a l'equip periquito quan acabi l'any de cessió

Diego Reyes s'ha saltat la paraula prohibida i no ha dubtat a parlar amb ambició. Europa no és un concepte a evitar ni cal limitar-se a anar dia a dia. “Europa? Per què no somiar alt i tenir expectatives altes? Si mirem avall seríem mediocres. Al final hem de mirar l'objectiu, tenim una qualitat humana i professional molt bona. Tenim jugadors amb molta influència que han jugat en grans equips, que m'estan ensenyant molt. I joves com Aarón i Roca que tenen molta qualitat. Tenim expectatives molt altes i les podem aconseguir si ens ho proposem i ens ho creiem.”

El defensa mexicà travessa un gran moment de forma i ha estat clau en mantenir la porteria a zero en quatre dels últims cinc partits. Dissabte arriba el Leganés, rival de la zona baixa i amb absències de pes, una bona oportunitat per estrenar-se per fi a casa. “Intentarem la victòria com a cada partit a casa. Sempre fem el màxim esforç i malauradament no l'hem aconseguida. Estem amb el compromís d'aconseguir-ho. Estem treballant bé i veig l'equip cada cop amb més confiança en atac i en defensa, a veure si contra el Leganés arriba. Cada partit i rival és diferent, amb les seves complicacions. El míster veurà les fortaleses i debilitats i ens les transmetrà. Espero un Leganés venint a per totes, que vol guanyar. Estan a baix i volen pujar, com nosaltres. Serà un partit complicat, amb un rival que s'hi deixarà la vida. No sé quin partit tindrem. Mirarem de mantenir el zero a la porteria perquè a dalt tenim jugadors de molt nivell que segur que explotaran i faran molts gols.” Diego Reyes està encantat amb l'etapa blanc-i-blava i li agradaria seguir un cop acabi la cessió d'un any. La clàusula de compra és de set milions. “Sóc feliç, m'encantaria quedar-me. Estic en un gran equip, amb grans jugadors. M'adapto cada dia més a la lliga, que considero que és la millor del món, i estic en una ciutat meravellosa. Estic massa content.2

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)