Espanyol

Espanyol

convocatòria davant del Granada

Víctor Sánchez i David López, convocats

Convocatòria. Tots dos han superat els seus problemes físics i estaran disponibles per jugar demà contra el Granada. Piatti també és alta i són baixes Andrés Prieto i Rubén Duarte.

David López i Víctor Sánchez han entrat en la llista que ha donat aquest matí Quique Sánchez Flores. El migcampista s'ha recuperat dels seus problemes al lateral del genoll dret. Un cop que es va fer dimarts. La gran novetat és el rubinenc. Víctor Sánchez, que es va perdre l'últim partit a Mestalla, entra en la convocatòria un cop ha superat els seus problemes musuculars i apunta a titular. També torna Pablo Piatti que es va perdre l'últim partit per una clàusula contractual. Són baixes, respecte la darrera convocatòria Rubén Duarte i Andrés Prieto. Segueixen fora de la llista Caicedo, per decisió tècnica, i Bapstistao i Javi López amb problemes al taló.

La llista completa és la següent: Roberto Jiménez, Diego López, Víctor Sánchez, Óscar Duarte, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Reyes, Jurado, David López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Piatti, Álvaro Vázquez, Diego Reyes, Marc Roca, Aarón, Melendo i Marc Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)