Espanyol

Un mirall per als més joves

Continuïtat lligada. Jordi Lardín convida les perles del planter a fixar-se en l'actitud de Víctor Sánchez, que es mostra feliç per signar l'acord de renovació fins a l'estiu del 2021

Un acord fins al 2021 amb una clàusula de 20 milions d'euros. Víctor Sánchez és un jugador que no es dosifica, sempre hi deixa la pell. Si el projecte de l'Espanyol es basa en una barreja de fitxatges i gent del planter, res millor que el jugador de Rubí per exercir de referent de les perles del futbol de base, tal com va palesar ahir Jordi Lardín.

Un bon somriure, amb la dona mirant-se'l des de primera fila. Víctor Sánchez va tenir ahir el dia anhelat, amb un acord llarg, fins al 2021, i al costat de casa. Tot plegat en un projecte que ha canviat i passa de la supervivència a l'ambició, amb paraules que deixen d'estar prohibides, com Europa. El polivalent futbolista català va deixar clar que s'està en el camí correcte, si bé va assegurar que l'objectiu no és fàcil. “No sé si voleu que, com Hernán, parli de la Champions. En futbol és complicat parlar d'objectius. Hi ha molts equips que es reforcen i moltes circumstàncies que influeixen: lesions, ratxes, molts jugadors nous, etc. Sé que l'equip està fent la base per estar en una situació còmoda durant anys amb l'objectiu de lluitar per Europa. No sé si s'aconseguirà, però s'està treballant bé per lluitar per aconseguir-ho.”

La satisfacció del jugador vallesà es corresponia en la direcció esportiva. Chen Yansheng va apostar per Jordi Lardín en lloc d'Àngel Gómez, perquè, a banda de portar bons jugadors, apostava per crear-los. I qui millor que l'encarregat de dirigir el futbol de base. Doncs el d'Esparreguera celebrava la continuïtat de Víctor Sánchez perquè exerceix de referent per a les perles que aspiren a fer el salt al primer equip. “Víctor és un exemple per a tots els jugadors, sobretot els joves. És un mirall on els joves es fixen i a qui demanen consell. Espero que tots aprenguin d'ell, que aprenguin què és deixar-hi la pell cada dia al camp. S'ho guanya dia a dia i és un exemple per a tots ells.”

Des del gener del 2012

El jugador català va arribar en el mercat d'hivern de la temporada 2011/12 després d'un pas traumàtic pel Neuchâtel suís, i ha estat indiscutible per a tots els entrenadors que han passat per la banqueta de l'Espanyol en aquest període. Víctor Sánchez va renovar a finals del 2014 fins al 2018. El problema és que amb l'arribada de Chen Yansheng i l'entrada de diners, la plantilla va quedar dividida en dos blocs a nivell salarial, diferència que la directiva mira d'eixugar. Primer Hernán Pérez i ara el de Rubí, que no va voler entrar-hi, fent l'orni. “No tinc ni idea de si estic amb els que més cobren. Hem negociat demanant el que crèiem que mereixíem fins a arribar on ens hem sentit contents.” Víctor Sánchez és un home feliç.

FA L'ORNI

El migcampista desconeix si el nou sou està al mateix nivell que els nouvinguts
“L'equip està fent la base per estar còmode durant anys i lluitar per estar a Europa”

Sense avenços en l'adeu de Felipe Caicedo

El representant de Caicedo, Paco Durán, va estar ahir seguint l'entrenament i es va reunir amb Jordi Lardín. Vol anar al Vila-real, que mira d'alleugerir abans la nòmina de davanters. I noms vol una cessió. “Se senten rumors, però no hi ha cap oferta. El Vila-real no ens ha trucat per demanar-nos res”, va explicar el director esportiu, que va recordar que Sergio García agrada molt però que té contracte en vigor. El del Bon Pastor, però, ja és a Catalunya, en espera.

Acord també amb Aarón fins a l'any 2022

La feina als despatxos de la ciutat esportiva i de l'estadi de Cornellà no s'atura, i si al matí signaven l'acord amb Víctor Sánchez fins al 2021, unes hores més tard anunciaven l'entesa amb Aarón fins al 2022, dues temporades més que el contracte actual i una clàusula de 30 milions que pujarà a 40 el 2018. El lateral esquerre del planter passa a tenir fitxa del primer equip per evitar que es repeteixi el risc del partit amb el Granada, en què no es van fer els tres cavis per por de quedar amb només sis professionals al camp. L'Espanyol segueix amb el pla de lligar les promeses, i Melendo serà el proper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)