Espanyol

Martín Demichelis serà titular

Trobada morbosa. El veterà central argentí s'ha fet un lloc al Màlaga només d'arribar, després de tancar un trist i breu pas per l'entitat blanc-i-blava, que li va acabar rescindint el contracte

Kameni serà sota els pals, un clàssic dels últims enfrontaments amb el Màlaga, però la morbositat del partit la posarà la presència de Martín Demichelis. Arribar i moldre. Després del breu i trist pas per l'Espanyol, el central argentí s'ha fet un lloc en l'onze de Marcelo Romero sense gaire dificultat. Un parell d'estonetes per agafar el to i l'estrena en la titularitat en l'últim duel de la lliga, amb l'empat en la visita al camp de l'Osasuna. L'entrenador dels malaguenys va acabar molt content de com va funcionar l'eix de la defensa amb el veteraníssim jugador i un altre dels reforços del mercat d'hivern, l'ex-Sporting Luis Hernández.

Demichelis va ser una aposta personal de Quique Sánchez Flores que no va sortir gens bé. Una única titularitat, en què va ser protagonista directe del 0-3 que reflectia el marcador a la mitja part contra l'Eibar, i uns minutets contra el Betis abans de desaparèixer del tot de les convocatòries. El central argentí va oferir facilitats per rescindir el contracte, renunciant a cobrar el que faltava, i per motius familiar es va decantar per tornar a Màlaga, on Marcelo Romero li va garantir que tindria protagonisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)