Espanyol

Espanyol

La setena plaça es complica

Jornada. El triomf ahir de l'Athletic Club a Anoeta (0-2) manté la hipotètica darrera posició per anar a Europa a cinc punts, un fet que obligarà els blanc-i-blaus a ser efectius a domicili

L'Espanyol té com a repte aconseguir la setena plaça. Aquesta posició, si el Barça guanya la final de copa contra l'Alavés, tindrà el premi de jugar l'Europa League. Ara mateix els màxims candidats a lluitar per aquesta posició són l'Athletic Club, l'Eibar i l'Espanyol. El conjunt de Bilbao va aconseguir guanyar ahir el derbi basc en imposar-se per zero a dos a la Real a Anoeta. Això fa que el conjunt de Valverde es torni a distanciar a cinc punts dels blanc-i-blaus perquè suma 44 punts. L'Espanyol en suma 39, tants com l'Eibar, que avui jugarà contra l'Osasuna, el cuer. Vist aquest panorama es tornaran decisius els propers dos desplaçaments dels de Quique Sánchez Flores per mantenir viva la flama europea. I és que els blanc-i-blaus visitaran el proper dissabte Ipurua i dues jornades després, entre setmana, aniran a San Mamés. Seran dos desplaçaments en què l'ambició de l'Espanyol haurà de ser gran i efectiva per mantenir-se en aquesta aferrissada lluita i, de retruc, guanyar la diferència de gols amb aquests dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)