Espanyol

Espanyol

Penals

El pròxim qui el llançarà?

Penals. L'Espanyol ha llançat aquesta temporada quatre penes màximes amb quatre llançadors diferents: José Antonio Reyes i Piatti els van marcar i Gerard Moreno i Caicedo els van fallar

L'Espanyol ha vist com en aquesta lliga li han assenyalat quatre penals a favor i cap en contra. El més curiós del cas és que tots els llançadors són diferents. El primer penal d'aquesta lliga va ser llançat per Gerard Moreno a Mendizorrotza. El de Santa Perpètua va ser l'escollit per llançar-lo, però va fallar. Per sort, el davanter es va rescabalar i va fer el gol del triomf (0-1). En el segon penal de la temporada, José Antonio Reyes va agafar la responsabilitat i va inaugurar el marcador contra el Sevilla, el seu exequip. En el tercer, va ser el torn de Caicedo. L'equatorià havia inaugurat el marcador contra l'Osasuna i volia fer un doblet per agafar confiança. Gerard li va cedir l'execució, però l'internacional va fallar.

L'últim penal va arribar divendres passat contra Las Palmas. Piatti va ser el quart llançador de la temporada. L'argentí no va fallar des dels onze metres i va encarrilar el triomf blanc-i-blau. Ara la pregunta és: qui serà el proper encarregat de llançar el proper? Qui ho sap, dependrà de la confiança del futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)