Espanyol

Futbol

Primera divisió

Triomf per reconciliar-se

31a jornada de lliga. L'Espanyol suma una victòria balsàmica davant l'Alavés (1-0) gràcies a un gol de Piatti i retalla distàncies amb la zona europea que es situa a quatre punts

L'Espanyol va aconseguir aquest matí una victòria balsàmica davant l'Alavés. Un triomf que serveix als de Quique Sánchez Flores per oblidar la mala imatge donava dimarts a San Mamés. El partit es va encarrilar a la segona part on els blanc-i-blau es van avançar gràcies a un gol de Piatti tot aprofitant una jugada d'estratègia llançada per Víctor Sánchez. L'Espanyol va ser superior al seu adversari que només va inquietar la porteria de Diego López en el tram final del partit.

Aquest triomf deixa a l'Espanyol amb 46 punts i serveix per sumar la quarta victòria consecutiva a casa. Ara mateix, i a manca que es disputi la resta de la jornada, l'Espanyol està provisionalment a quatre punts del sisè lloc que ostenta l'Athletic Club que en té 50.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)