Espanyol

Leo Baptistão

jugador de l'espanyol

Baptistão: “He viscut la baixa amb molta ansietat”

Reaparegut. El davanter brasiler es mostra feliç de deixar enrere quatre mesos d'inactivitat

Quique Sánchez Flores torna a disposar de Leo Baptistão, que deixa enrere quatre mesos de recuperació per una tendinopatia al tendó d'Aquil·les després de tenir minuts dissabte passat contra l'Alavés. El jugador brasiler ha reconegut que l'espera se li ha fet llarga, però no té cap queixa del procés ni dels metges. “Una recuperació molt llarga, però aquestes lesions són així. Uns dies estava millor i altres pitjor, però els metges em deien que era normal. Esperava que baixés el dolor, descans i tornar a entrenar. Ho he viscut la baixa amb molta ansietat perquè veia que passaven els partits i jo volia jugar. No se'm va passar pel cap que s'hagués acabat la temporada. Em deien que tornaria a jugar i a la recta final de la recuperació va ser quan més tranquil vaig estar. Ha estat tot molt bé, coordinat amb els metges.”

Baptistão assegura que l'equip blanc-i-blau no l'ha trobat a faltar. Ara espera poder acabar la temporada sense complicacions i, si pot ser, jugant d'extrem. “A tot jugador li agrada jugar, on sigui, però em sento més còmode de banda perquè rebo de cara i no d'esquenes, puc encarar i puc aportar més profunditat. Tornar a jugar va ser un gran moment per a mi. Tenia moltes ganes, no només de fer gol, sinó de jugar. Vaig entrar que acabava de marcar Piatti i això em va donar confiança. Crec que em van sortir bé les coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)