Espanyol

“L’amo viu lluny, però coneix la realitat del club”

L’entrenador. Quique Sánchez transmet a València les bones sensacions experimentades en el primer any a l’equip blanc-i-blau

Quique Sánchez Flores va assistir ahir a un acte dels veterans del València per commemorar el trentè aniversari de l’últim ascens. El tècnic madrileny va ressaltar les bones sensacions viscudes en el primer any a l’Espanyol. “He estat ja en molts equips, amb diferents objectius i cultures, però em venia de gust un projecte. Entenia que ara havia de ser un entrenador de projectes, no d’equips. Mai se sap si un arribarà a complir el contracte, però em trobo bé. És una afició sana, un grup humà de jugadors molt bo i tenim un equip que està creixent i que crec que donarà fruits.” L’entrenador blanc-i-blau es va trobar que al seu exclub hi havia interès per saber com li anava amb un president que viu a milers de quilòmetres. A València tenen un cas similar amb Peter Lim i no funciona. Quique va elogiar Chen Yansheng. “Tot ha de partir de la normalitat. Però perquè hi hagi normalitat cal triar bé els eixos que mouen els clubs. I s’ha demostrar que tenim un amo que viu molt lluny, però que coneix la realitat.” Tampoc entenien el bon rendiment a l’Espanyol de Pablo Piatti, a qui va definir com a “molt llest.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)