Espanyol

Porta oberta a Mariano

Moviments. La marxa d’Álvaro Morata anirà acompanyada del fitxatge de davanters, i el club blanc prefereix cedir el jove punta

El Real Madrid negocia el traspàs d’Álvaro Morata, però l’operació no comporta un vot de confiança en Mariano. El club madrileny té previst incorporar un o dos davanters, i prefereix que el jove punta marxi per tenir protagonisme. L’exjugador del Badalona prioritza la proposta blanc-i-blava, però té ofertes per triar i remenar i no estarà esperant eternament que l’Espanyol trobi una sortida a Felipe Caicedo.

Descartat Saborit

En el capítol d’altes blanc-i-blaves, el club va eliminar ahir un nom de la llista. L’Athletic va exercir una clàusula per prorrogar el contracte del jove lateral una temporada més. El jugador, format a les categories inferiors blanc-i-blaves, veia amb bons ulls la proposta de l’Espanyol, però ara queda descartat. El club pentina el mercat, tot i que manté l’opció preferencial per Ristic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)