Espanyol

A poc a poc i bona lletra

Ramon Robert resta importància a la manca de fitxatges i augura incorporacions il·lusionadores que ajudaran a seguir fent passos endavant

Sergio García està fitxat, si bé no es tirarà endavant fins al juliol

El calendari va cremant setmanes, el final de lliga queda cada cop més lluny i l’inici de la pretemporada, més a prop. A l’Espanyol de moment no hi ha cap cara nova, però tampoc nervis. Des del club blanc-i-blau s’insisteix a demanar paciència, recordant que hi ha fitxatges tancats, com el de Sergio García, sense pressa per ser presentats.

L’Espanyol va viure ahir el caliu popular de Gelida i l’aplec de penyes. Ho va fer sense cap fitxatge anunciat i amb problemes perquè la manca de sortides torpedina la voluntat de tancar entrades. “Ja vam dir que el projecte era anar pas a pas, que tots fossin sòlids. Volem fer el millor Espanyol de la història i estem en el camí. El pas següent comporta somiar, estar en la lluita pels equips europeus. S’intentarà i les peces que es moguin a l’estiu serà per lluitar-hi. Demanem als socis que estiguin tranquils”, va pregar Ramon Robert, que va insistir que es treballa per tenir gairebé tota la feina enllestida quan l’equip comenci a entrenar-se a principi de juliol.

Noms propis

El conseller delegat blanc-i-blau va insistir que hi haurà fitxatges “il·lusionadors”. Les operacions, però, s’estan fent esperar de moment, si bé Ramon Robert va deixar clar que per exemple no hi ha cap problema amb Sergio García. “No està signat. Hi ha detalls pendents per ultimar el contracte. Potser s’allarga una mica més per la tranquil·litat que des del gener ja estàvem d’acord. Està fet, però s’ha de firmar. Sergio estarà aquí la pròxima temporada.” El davanter del Bon Pastor està de vacances i no se’l presentarà fins que la pretemporada estigui a punt d’arrencar. Per això encara no s’anunciarà.

Ramon Robert va mostrar l’hermetisme habitual i no va mullar-se en cap dels noms propis. “Mariano? Cada dia s’analitzen moltes coses i tenim llistes per posicions.” La realitat és que cada dia que passa es complica l’alta del madridista perquè es multipliquen els pretendents i el jove punta no estarà eternament esperant que l’Espanyol trobi una sortida a Caicedo. El conseller delegat va reconèixer que a hores d’ara no hi ha ofertes per l’internacional equatorià.

La situació a la davantera està encallada i a la porteria, encara pitjor. “Hi ha interès del Màlaga per Roberto, però res tancat”, va dir Robert. Els andalusos ofereixen la meitat dels tres milions que exigeix l’Espanyol pel traspàs, amb el problema afegit que el Tottenham no farà ús de l’opció de compra per Pau, que caduca el 30 de juny i té una penalització de 400.000 euros. Hi ha tres porters, doncs, amb contracte per a la pròxima temporada.

LES FRASES

Volem fer el millor Espanyol de la història i estem en camí. Ens vam marcar el top 10 i vam quedar vuitens. Volem més
Demanem als socis i aficionats que estiguin tranquils perquè el projecte s’està construint i va cap endavant
Ramon Robert

1.200 penyistes per tenyir Gelida de blanc-i-blau

Gelida va ser l’encarregada ahir d’acollir el 27è Aplec de Penyes Blanc-i-blaves, que va tenir l’assistència d’uns 1.200 aficionats i 72 penyes. Dissabte va servir per començar a escalfar l’ambient amb el partit de veterans, si bé el cos central de la trobada es va viure ahir. La cercavila va escalfar l’ambient, Ander Mirambell va ser l’encarregat de llegir el pregó i després de l’acte institucional el pavelló va ser la seu del dinar de germanor en una jornada amb la música de protagonista. “Només podem dir que bé que ens ha acollit i tractat des del primer dia. Hem convertit Gelida en la capital del món espanyolista. Aquesta penya ha treballat durant setze mesos i avui tot aquest esforç s’ha convertit en un èxit. És una emoció. Fa anys que hi participo”, va afirmar la presidenta de la federació de penyes, Araceli Pérez. El club periquito va estar representat pels directius Carlos García Pont, Ramon Robert i Mao Ye Wu, així com l’expresident Juli Pardo i els exjugadors Iñaki Pérez,i Rafa Marañón, Pedro Patón i Coco Bertomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)