Espanyol

Estada a Alemanya

Pretemporada. L’equip blanc-i-blau, que busca un tercer amistós, ja té lligat on farà la preparació després de la minigira per Indonèsia

L’Espanyol va concretant la pretemporada quan falten vint dies perquè comenci. L’equip blanc-iblau buscava un país europeu on fer una estada, com va fer la temporada passada a Holanda. Al final, la direcció esportiva periquita s’ha decantat per Alemanya, on els homes de Quique Sánchez Flores s’estaran del 31 de juliol al 7 d’agost, després d’una minigira per Indonèsia. La premsa asiàtica, precisament, va donar ahir a conèixer un dels enfrontaments. L’Espanyol se les haurà el dia 19 de juliol amb el Persija Jakarta.

Uns dies més tard, els bñanc-i-blaus viatjaran a Suïssa per disputar-hi un amistós el dia 28 contra el Borussia Dortmund, pas previ a l’estada a Alemanya. De moment, l’Espanyol té lligat dos enfrontaments, amb l’Hamburg i el Groningen holandès, si bé busca encara un rival per a un tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)