Espanyol

Espanyol

Les víctimes d’Aarón

Amb la marxa de Víctor Álvarez, el lateral de Montmeló ha reduït a cendres la seva competència directa tot i que l’equip va iniciar la pretemporada amb cinc laterals esquerre

Rubén Duarte i Víctor Álvarez es van convertir en els dos futbolistes amb menys minuts

L’Espanyol iniciava l’estiu passat amb quatre laterals esquerre al primera equip: Juan Fuentes, Carlos Clerc, Rubén Duarte i Víctor Álvarez. Tots quatre han anat abandonant la disciplina blanc-i-blava víctimes del bon rendiment d’Aarón Martín (Montmeló, 1997). L’eclosió de la perla del planter ha estat decisiva. El jove lateral ha tingut un bateig a primera espectacular. Ha acumulat 28 titularitats i s’ha convertit en el cinquè futbolista més utilitzat per Quique Sánchez Flores en la lliga amb un total de 2.586 minuts. Una marca important, i això que no va debutar com a titular fins al 14 d’octubre, contra Las Palmas, en la vuitena jornada agafant el relleu a Víctor Sánchez, un migcampista, que fins llavors havia estat una solució d’urgència. Un cop entrat en l’onze, s’ha fet amo i senyor del lateral esquerre de l’Espanyol. Això ha tingut un cop d’efecte letal per a la seva competència directa. En la pretemporada ja van abandonar la disciplina blanc-i-blava Juan Fuentes i Carlos Clerc cap a Pamplona. Ara li ha tocat el torn a Rubén Duarte i Víctor Álvarez. L’andalús ha estat el futbolista menys utilitzat per Quique amb 101 minuts en la lliga, i fa dues setmanes va tancar la seva marxa a l’Alavés, on s’espera reivindicar i tornar a ser el futbolista que va enlluernar l’afició en la seva temporada de debut a les ordres de Sergio González. L’Espanyol va ingressar 400.000 euros per la seva venda i s’ha reservat un 20% d’una possible venda futura.

Una situació paral·lela ha viscut Víctor Álvarez (Barcelona, 1993). El capità va posar ahir punt final a la seva relació amb l’Espanyol. El barceloní no ha acceptat l’oferta de renovació per una temporada que li va presentar el club. El futbolista esperava des de fa setmanes una contraoferta amb més anys de contracte, però no ha acabat arribant i ha decidit buscar un nou destí i apostar per algunes de les opcions que té sobre la taula el seu agent. El lateral esquerre ha viscut la seva pitjor temporada com a professional a l’Espanyol, ja que només ha jugat 202 minuts. Fins i tot en la temporada de la seva operació de cor (13/14) va jugar més minuts (306). Enrere deixa 76 partits de la lliga amb l’Espanyol i, amb només 24 anys, encara té marge de temps per rellançar una carrera que ara, al club blanc-i-blau, semblava estancada. Diversos són els equips que s’ha interessat per la seva situació. La prioritat del futbolista es seguir a primera divisió estatal, tot i que també ha rebut alguna oferta de l’estranger. Així doncs, Víctor Álvarez s’ha convertit en la darrera víctima d’Aarón. Amb la marxa del capità, l’Espanyol espera tancar aviat el seu recanvi, que serà Dídac Vilà. El mataroní és un altre vell conegut de l’afició i va sortir del planter de Sant Adrià.

101
minuts
va disputar Rubén Duarte en la lliga. Un registre que el va convertir en el futbolista que menys va jugar de la primera plantilla, i això que va començar de titular la primera jornada contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán.
202
minuts
va disputar Víctor Álvarez aquesta temporada a l’Espanyol i es va convertir en el segon futbolista menys utilitzat de la plantilla. Malgrat això, el club li va oferir la renovació per una temporada, però l’ha acabat rebutjant i ahir es va fer oficial la seva marxa. La temporada 16/17 ha estat la pitjor temporada del lateral barceloní, que no ha entrat, en cap moment, en els plantejaments tàctics de Quique Sánchez Flores.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)