Espanyol

Espanyol

pretemporada

Victòria de prestigi de l’Espanyol (0-1)

Pretemporada. Els de Quique Sánchez Flores van aconseguir avui un solvent triomf davant del Borussia Dortmund gràcies a un gol de Pablo Piatti en el tram final de partit

L’Espanyol va fent camí. Avui tenia un autèntic test de nivell davant un equip de Champions de la talla del Borussia Dortmund que va alinear a gran part de les seves figures com Dembélé, Mario Götze, Aubameyang o Schürrle. Era un test per calibrar com estava l’Espanyol i el va passar amb nota. Els blanc-i-blaus van deixar clar que els fonaments del curs anterior segueixen ferms però ara és un equip amb més confiança que sap patir en defensa i superar-se davant les adversitats. Avui va ser un mur defensiu però va saber mossegar en el moment oportú de la mà de Pablo Piatti. L’argentí va fer l’únic gol del partit a deu minuts del final. El petitó va aprofitar una indefinició de la defensa del Dortmund per traçar una vaselina perfecte al primer toc. Era l’estrena de Piatti en pretemporada i no podia tenir millor gust de boca. El davanter segueix afinat i aquesta és una bona notícia per un Espanyol que segueix creixent i troba noves complicitats en el seu projecte. Avui, un dels homes destacats, va ser Mario Hermoso. El central madrileny encara no ha debutat a primera però ahir va sortir victoriós del seu duel amb Aubameyang.

Ara el proper amistós serà el 2 d’agost davant del Twente on l’Espanyol espera seguir amb la seva bona ratxa de resultats i solidesa. En tres partits, cap partit encaixat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)