Espanyol

Cap a Alemanya

Estada. L’Espanyol, amb la necessitat de fitxatges en l’horitzó, posa avui rumb al país teutó, on farà una estada d’una setmana i disputarà dos partits: un contra el Twente i l’altre contra l’Hamburg

L’Espanyol continua amb la preparació. Aquesta setmana, la quarta de pretemporada, la passarà a Alemanya, on posarà rumb avui mateix al matí i hi disputarà dos partits contra dos equips de primer nivell: el Twente i l’Hamburg. L’equip periquito, doncs, es desplaçarà fins a Herzlake, on s’entrenarà a les instal·lacions de l’Asegaler Mühle, habitual espai de treball i de preparació d’equips esportius professionals, i durant la setmana jugarà els dos amistosos. Primer, contra el Twente, el dimecres dia 2 d’agost, a l’Sportpark Heeckeren de Goor, una ciutat holandesa prop de la frontera amb Alemanya, i després, el diumenge dia 6, a l’Imtech Arena, el feu de l’Hamburg, en l’últim dia de l’estada, ja que després del matx contra el conjunt hanseàtic, els homes dirigits per Quique Sánchez Flores tornaran a Catalunya.

A l’expedició blanc-i-blava hi serà tota la plantilla del primer equip i també nou futbolistes del filial: Adrián López, Edu Frías, Pibe, Pol Lozano, Pipa, Manel Royo, Àlex López, Lluís López i Javi Puado. Al país teutó també hi viatjaran els jugadors que arrosseguen problemes físics, com Diego López, Hernán Pérez, Álvaro Vázquez i Óscar Duarte, que seguiran el seu treball específic juntament amb la resta del grup.

Esperant reforços

En l’horitzó hi ha les necessitats de la plantilla d’incorporar nous futbolistes. “Hi ha jugadors molt cansats, com Léo, David López, Javi Fuego... Això ens ha de fer reflexionar i seguir matisant sobre el que anem buscant, el que necessitem al mercat, perquè la temporada se’ns pot fer llarga”, va advertir Sánchez Flores, després de l’últim partit del conjunt blanc-i-blau, el triomf de prestigi assolit contra el Borussia de Dortmund (0-1), la tercera victòria en la pretemporada en tres partits –Persija (0-7) i Olot (0-4)–, en què no ha encaixat cap gol. Tot i això, el preparador madrileny insisteix que la plantilla ha de ser més àmplia: “Estem treballant des de fa tres mesos en la idea de formar la plantilla com volem, sabem que el mercat es pot allargar fins al final però tenim claríssims els objectius. Mr. Chen i l’àrea esportiva ho tenen clar i ho intentarem, però necessitem aquesta flexibilitat perquè no volem que els jugadors s’esgotin en pretemporada; tenim rivals molt durs i estan jugant massa minuts.”

Després de retenir Diego López i Pablo Piatti i d’incorporar Mario Hermoso, Sergio García i Esteban Granero, Sánchez Flores té clar el perfil que necessita l’equip: “Busquem jugadors competitius, amb fam i que entenguin quin és el projecte de l’Espanyol, que siguin bones persones i ens ajudin a ser competitius.” Així, tot esperant reforços, el conjunt blanc-i-blau aterra avui a Alemanya.

TOTA LA PLANTILLA

La totalitat dels futbolistes del primer equip i també nou del filial viatgen a Alemanya

LES FRASES

Busquem jugadors competitius, amb fam i que entenguin quin és el projecte del club
Quique Sánchez Flores
TÈCNIC DE L’ESPANYOL

LA DADA

Hi ha jugadors molt cansats; això ens ha de fer reflexionar sobre el que necessitem al mercat perquè la temporada se’ns pot fer llarga
0
gols
ha encaixat l’Espanyol en els tres partits disputats fins al moment: contra el Persija, l’Olot i el Dortmund
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)