Espanyol

La setmana de l’empenta forta en la preparació

Pretemporada. L’expedició blanc-i-blava s’instal·la a Herzlake amb temperatures més baixes per poder treballar bé i amb molts deures per fer

L’Espanyol ha variat la preparació de la pretemporada respecte a anys anteriors. Aquelles estades a Peralada o Garòs són cosa del passat i l’estada no va començar fins ahir amb l’aterratge a Herzlake, on la plantilla blanc-i-blava va començar a treballar a la tarda per viure el bloc gros de la preparació en una setmana en què Quique Sánchez Flores vol que la plantilla agafi la forma que tenen en ment, amb entrades i sortides.

L’Espanyol va agafar un vol xàrter al matí i al migdia va arribar a les instal·lacions de Herzlake. Un hotel que esdevé un paisatge idíl·lic i amb una temperatura molt més agradable per fer esforços físics que no pas la xafogor de les terres catalanes. El termòmetre estava al voltant dels 15 graus en l’arribada de l’expedició periquita, que s’hi estarà fins dissabte al matí, quan es desplaçarà cap a Hamburg, on l’endemà viurà el segon i últim amistós de l’estada a Alemanya abans d’agafar, al vespre, el vol de tornada cap a casa.

Un problema menys greu

Quan l’Espanyol clogui l’estada a Alemanya, Quique Sánchez Flores vol tenir la plantilla millor definida. Solucionats els dubtes a la porteria amb la continuïtat de Pau López, malgrat el risc de veure’l volar lliure el pròxim estiu sense veure un euro, la defensa i la davantera són les posicions que tenen l’entrenador periquito amb la mosca al nas. En l’entrenament d’ahir a la tarda ja es va veure una plantilla molt àmplia, però per la necessitat d’alliberar encara fitxes, a banda del volum de lesionats que ha convidat a endur-se fins a nou perles del filial a Herzlake, alguna de les quals també té el futur enlaire perquè se li busca cessió, com per exemple el lateral dret Piba.

L’excés d’efectius, amb jugadors com ara Montañés i Rober sense cap opció de quedar-se, és un dels maldecaps, però comparat amb l’estiu anterior, esdevé un problema no tan greu com la falta d’altes. Quique Sánchez Flores va demanar dos centrals, un migcampista de perfil tècnic, un lateral esquerre i un davanter centre, sempre obrint la porta a afegir-hi també un extrem. Només han arribat dues de les peces sol·licitades, Granero i Mario Hermoso. Quan es tanqui l’adeu de Caicedo es podrà avançar amb el punta, un mal de queixal agreujat per la lesió d’Álvaro i els problemes musculars de Gerard Moreno. La rereguarda, però, és on Quique té l’alarma encesa. Qualsevol lesió és un forat enorme. Es volen accelerar els moviments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)