Espanyol

quique sánchez flores

entrenador de l'espanyol

“Som responsables i aquesta no és la manera de jugar”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l’Espanyol

L’Espanyol va començar amb mal peu la lliga a casa. Un gol de Mantovani va ser suficient per tallar les aspiracions blanc-i-blaves d’estrenar-se a Cornellà-el Prat amb els tres punts. Quique Sánchez Flores, lluny d’excusar-se, va ser realista amb la imatge mostrada pels seus. “Hem arribat molt enfadats al descans i sabíem que havíem de millorar. En el segon temps, hem fet el que hauríem hagut de fer en el primer: assetjar, dominar, portar la pilota a l’àrea contrària”, assenyalava el tècnic, que insistia: “Ha estat una llàstima, perquè aquesta no és la manera com volíem començar i no ens hem assemblat a l’equip que vam deixar el curs passat.” Quique tampoc es va mostrar gaire sorprès pel joc del Leganés, que li va semblar igual que el del curs passat.

L’autocrítica també va anar pels seus jugadors quan va fer la comparació entre el primer partit contra el Sevilla i el que es va evidenciar ahir amb el Leganés. “Contra el Sevilla vam fer un bon partit i avui [per ahir] un bon segon temps, però hem deixat escapar 45 minuts. El rival s’ha envalentit i nosaltres, en canvi, no hem apuntat els nostres mecanismes ni les nostres virtuts i han sortit tots els defectes. Si no som solidaris i no estem concentrats, tenim més defectes que virtuts, i això cal ajustar-ho.”

Per acabar, el tècnic blanc-i-blau va comentar que la lesió de Javi López el va obligar a “modificar tres posicions” i va afegir que havia estat un partit “estrany en condicions rares”. També va deixar clar que l’aturada per seleccions anirà bé. “Tenim mitja dotzena de jugadors que no han fet la pretemporada. És complicat i necessitem temps. Quan estiguin en forma s’assemblaran més als de l’any passat. Tot el que sigui guanyar temps ens permetrà millorar.”

CANVI COMPETITIU

“No ens hem assemblat a l’equip que vam deixar el curs passat”

AUTOCRÍTICA

“Sabem quan fem bé o malament les coses, un empat no ho hauria arreglat”

AL SEUS JUGADORS

“Si no estem concentrats, tenim més defectes que virtuts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)