Espanyol

futbol

ESPANYOL

Un canvi d’escenari

Entrenament. L’Espanyol farà avui la sessió preparatòria al RCDE Stadium. La situació agafa rellevància després de les queixes de Quique per l’estat de la gespa de la ciutat esportiva

L’Espanyol torna a l’activitat després de l’empat contra el Llevant de divendres. Quique Sánchez Flores va donar tres dies de vacances a la seva plantilla aprofitant que el proper partit contra la Real Sociedad, a Anoeta, es jugarà dilluns. L’Espanyol no s’exercitarà com és habitual a la ciutat esportiva Dani Jarque, sinó que ho farà al RCDE Stadium a les 10.30 h. El canvi d’escenari segurament està motivat per alguna activitat publicitària de l’entitat, però agafa rellevància per les crítiques recents del tècnic blanc-i-blau, que es va queixar públicament per l’estat de la gespa de la ciutat esportiva. “Arrosseguem problemes amb la gespa de la ciutat esportiva, estem molt descontents amb això i el club ho sap”, va dir als micròfons de la cadena COPE.

D’altra banda, en les últimes hores han sorgit especulacions sobre una possible venda d’accions de l’Espanyol a la borsa per agafar més múscul financer. El club, de moment, ha desmentit que es facin aquesta mena de moviments en el mercat de valors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)