Espanyol

Els ulls posats en Pau

Seguit de prop. La Real Sociedad té el jove porter gironí, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, entre els possibles fitxatges per reforçar l’equip donostiarra la temporada vinent

Un dels protagonistes del partit d’aquesta nit serà Pau López. El porter gironí està rendint a alt nivell en el tram inicial de la temporada i els rivals se n’han adonat. La Real Sociedad en segueix de prop l’evolució i segons la premsa basca el nom del jugador format a les categories inferiors de l’Espanyol figura entre els candidats a reforçar l’equip la pròxima temporada.

Pau acaba contracte el 30 de juny i malgrat que la predisposició a renovar és total, no prendrà una decisió fins a saber quin és el seu rol aquesta temporada i en el futur. A partir del gener és lliure per negociar amb qui vulgui i el seu bon rendiment en el tram inicial de la lliga està fent augmentar el nombre de conjunts que li van al darrere. La Real Sociedad té la porteria ben coberta amb Jerónimo Rulli, però cada estiu rep ofertes de grans clubs per l’argentí. Pau, de 22 anys, ofereix present i futur, així que no faltaran candidats a endur-se’l si pren la decisió d’abandonar per segon cop l’entitat periquita a la recerca de més protagonisme. Com la Real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)