Espanyol

Espanyol

Primera divisió

Quique Sánchez Flores: “És una altra oportunitat de sumar”

Betis. L’entrenador blanc-i-blau insta la plantilla a oblidar ràpid la copa del Rei i tornar al camí de la victòria després de quatre partits

L’Espanyol manté el discurs de les bones sensacions, però Quique Sánchez Flores és el primer que té clar que s’ha de començar a traduir en resultats. Sobretot a casa, on el calendari no tenia res a veure amb les dificultats que hi havia lluny de casa. Demà contra el Betis, el tècnic blanc-i-blau espera tornar al camí de la victòria “Tenim la sensació que hem tingut dues oportunitats per posar l’equip on es mereix per rendiment. Aquest partit és una altra oportunitat de sumar i col·locar-nos en una situació bona per encara els nostres objectius.”

L’Espanyol viu una setmana de tres partits. En els dos primers, lluny de casa, ha firmat dos empats. Quique Sánchez Flores ha instant aquest matí a oblidar la copa del Rei, on es van tornar a repetir els problemes ofensius d’Anoeta. No hi dóna importància i prefereix aferrar-se al duel amb el Llevant, en què l’onze periquito no va veure porteria, però va generar moltes ocasions. “Contra la Real només vam xutar un cop, però l’estadística va dins d’un context. Ens preocupa relativament. Estem incidint més en el procés que et porta a xutar més. Som un equip fonamentalment que arriba, produeix centrades i arriba amb velocitat a l’àrea. Aquest equip fa servir dues eines, però les fa servir molt bé. Som un equip més que recognoscible, tots coneixen la nostra forma de jugar. A patir d’aquí creixerem perquè tots els jugadors coneguin altres fórmules.”

Quique també ha restat importància al rendiment dels habituals suplents en el duel de copa de Tenerife. L’entrenador de l’Espanyol ha instat tots els jugadors a mantenir la pugna per la titularitat i la competència interna en la temporada en què s’ha apostat per una plantilla llarga, amb totes les fitxes ocupades. “Les portes de la titularitat estan obertes sempre. No parlem de jugadors titulars, sinó de jugadors habituals. Ens agradaria crear una competència forta i generosa, busquem que es multipliqui.” El madrileny ha evitat criticar les declaracions de Diego López divendres, en què es queixava de com havia perdut la titularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)