Espanyol

Hermoso: “Necessitàvem guanyar i donar aquesta imatge”

Protagonista. El central blanc-i-blau ressalta la importància de derrotar el Betis

Mario Hermoso és una de les sorpreses agradables de l’inici de lliga a l’Espanyol. Se’l va fitxar amb intenció que s’anés formant, però de seguida s’ha fet amb la titularitat. Contra el Betis el madrileny va tornar a rendir a alt nivell i aquest matí ha explicat la importància de trencar la sequera d’un mes sense victòries. “Va ser un partit bonic. Necessitàvem guanyar i tornar a donar aquesta imatge, la imatge que volíem, amb una victòria. Seguim en la mateixa línia de treball. No ha estat el millor partit, però el rival era fort, amb un gran inici de lliga, un pressupost d’equip gran i va ser bonic guanyar. Un altre partit per seguir creixent.”

El Betis té unes característiques peculiars, apostant per fer-se amb la pilota i construir a partir de la passada i el toc. El segell de Quique Setién. “Sabíem que tenen jugadors d’alt nivell, que venien de fer gols. Vam saber tancar-los totes les opcions que tenien. Sabíem que els centrals ens trobaríem en situacions d’un contra un, que vam saber resoldre de bona manera.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)