Espanyol

“Sempre puc donar més”

Protagonista. José Manuel Jurado es mostra satisfet amb el seu rendiment, però no es conforma i confia que vagi a més, com la resta del conjunt entrenat per Quique Sánchez Flores

L’Espanyol manté una marxa sòlida, però sempre hi ha aspectes a millorar. Un dels jugadors a qui sempre es mira amb lupa per la sensació que podria fer molt més és José Manuel Jurado. El jugador gadità ha estat titular en tots els partits excepte un en la lliga i ahir feia un balanç positiu de l’aportació fins al moment. “Em sento bé. En els últims partits em sento còmode, ajudant l’equip, ja sigui jugant per dins o per fora. Intento donar a l’equip el que necessita. Sempre puc donar més, soc ambiciós i exigent. És veritat que estic content amb el meu rendiment els últims partits.”

Jurado veia amb bons ulls la resposta de l’Espanyol en les deu jornades. L’ex-Watford tenia clar els objectius de l’equip periquito, però advocava més per la filosofia de l’anar dia a dia. “Després de deu jornades estem en una zona que ens permet mirar amunt. Les sensacions són bones i ho continuarem intentant. Volem millorar els registres de la temporada anterior, però hem de pensar en el present. Cal anar partit a partit i veurem què passa quan quedi poc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)