Espanyol

Millora de contracte per a Gerard Moreno

Golejador. El club blanc-i-blau premiarà la fidelitat i el rendiment de Gerard Moreno situant la seva fitxa entre les més altes de la plantilla

Un dels referents de l’Espanyol, Gerard Moreno, ampliarà el contracte fins al 2022, amb una millora de fitxa. El sou del davanter es trobava encara en l’antiga escala salarial i quan signi passarà a estar entre els més alts de la plantilla blanc-i-blava, segons va avançar ahir la COPE. El davanter de Santa Perpètua de Mogoda va ser el pitxitxi el curs passat amb 13 gols i de moment repeteix en aquest.

L’estiu passat el Vila-real, que té el 50% dels drets del punta, va intentar recuperar-lo, però Gerard Moreno va deixar clar que preferia continuar a l’Espanyol. Les negociacions fa mesos que duren i la fidelitat tindrà premi en forma d’ampliació i millora de contracte del davanter del planter, en espera que es faci l’acte oficial de la renovació, que un cop resolts els darrers detalls es mirarà de fer abans de final d’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)