Espanyol

Els enemics més íntims

El rival. L’Alavés té quatre futbolistes amb passat espanyolista a la plantilla: Rubén Duarte, Wakaso i Burgui. Els dos primers apunten a titulars i el tercer s’haurà d’esperar a la banqueta

La morbositat del partit d’avui està servit. L’Espanyol es trobarà vells coneguts a l’Alavés: Rubén Duarte, Wakaso i Burgui. El primer va marxar aquest estiu a canvi de 400.000 euros, tot i això l’Espanyol conserva un 30% dels drets econòmics del futbolista. Wakaso va jugar una temporada a l’Espanyol (12/13) després de marxar traspassat al Rubin Kazan per sis milions d’euros (un va ser per al Vila-real) després de canviar diverses vegades d’equip va fitxar aquest estiu per l’Alavés. A l’Espanyol va deixar un gran record per la seva empenta sobre la gespa i part de l’afició es va endollar al seu futbol físic i animal però un xic esbojarrat. “Volem onze Wakasos”, cantava Cornellà.

L’últim és Burgui. Futbolista ciclotímic amb una qualitat en l’un contra un espectacular però orfe de confiança i continuïtat. L’extremeny va jugar a l’Espanyol fa dues temporades i serà l’únic dels exespanyolistes que voldran amargar la tarda al conjunt de Quique. Hi haurà revenja esportiva dels experiquitos?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)