Espanyol

“Marxem descontents pel resultat, no pas pel joc”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores va mirar d’evitar ahir les crítiques, tot i caure al camp del cuer, que tan sols havia aconseguit un triomf fins aleshores. El tècnic de l’Espanyol va instar a no alimentar els dubtes ni moure’s en funció de l’últim resultat i va ressaltar les peculiaritats del duel disputat a Mendizorrotza. “Ningú pensava que fos fàcil o que guanyaríem segur. Els 20 equips sabem que guanyar els tres punts sempre és complicat, cada cap de setmana. Marxem descontents pel resultat, però no pel joc o les sensacions. Dominar un rival amb deu, amb el 75%, crec, de possessió mostra que els nois estan preparats. No podem pensar que som una cosa o una altra en funció del resultat. Som o no som. I crec que som un gran projecte, però les notes es posen al maig. El partit queda condicionat per l’inici i per l’expulsió.”

El gol matiner va condicionar el partit, detall que no va agradar gens a Quique Sánchez Flores: “Ho hem donat tot, però ens hem trobat que no era l’expectativa de partit que volíem. Un que costava molt, en què calia remar molt, i no hi ha hagut manera. Estàvem movent bé la pilota des de l’inici, i després hem apostat per un sistema que no ens tragués presència a dalt. Els millors tocadors al mig, sabent que ells juguen sense extrems. Ens fastigueja molt, perquè era un partit en què teníem moltes expectatives. Amb igualtat numèrica, i sense un gol tan aviat hauríem dut el partit a un altre terreny, molt més còmode.” El malestar creixia en recordar l’expulsió de Mario Hermoso, a qui va titllar d’ingenu. “Les valoracions de les expulsions les fem de portes cap endins, i així seguirà sent. Si et treuen una targeta primer i una altra pel mateix motiu, no és el bon camí, no és una bona decisió.”

PROJECTE

“No podem pensar que som una cosa o una altra en funció de l’últim resultat”

LAMENTACIÓ

“Ens fastigueja molt, perquè era un partit en què teníem moltes expectatives”

MARIO HERMOSO

“Si et treuen una targeta primer i una altra pel mateix motiu, no és el bon camí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)