Espanyol

Espanyol

novetat

Duarte torna a una convocatòria

Novetat. El defensa internacional es va convertir en la gran novetat de la llista per al partit d’avui contra el València. El costa-riqueny feia vuit mesos que no entrava en els plans del tècnic per una lesió als lligaments encreuats del genoll

La gran novetat de la llista és la presència, després de vuit mesos, d’Óscar Duarte en una convocatòria. El central va treure profit dels dos partits que va jugar amb la selecció de Costa Rica, uns minuts que li han servit per agafar rodatge i atraure l’atenció de Quique Sánchez Flores. “Ha estat important que jugui amb la seva selecció perquè han estat partits exigents, partits de veritat. És l’única vegada que l’hem pogut veure en aquesta situació. Nosaltres no hem jugat partits amistosos i tots han estat partits oficials; per tant és més difícil veure’l”, va indicar el preparador blanc-i-blau, que afegia. “Al final ha trobat un espai per mostrar-se. Segueix amb el seu procés de recuperació, ha superat la lesió però encara no està al cent per cent. Mentalment aquells dos partits li han donat un impuls que nosaltres també necessitem per recuperar el millor Óscar.”

El central es va lesionar a final de març a Ipurua en una acció fortuïta al final del partit amb el resultat de veure com es trencava el lligament intern del genoll esquerre. La lesió el va obligar a passar per la sala d’operacions. Després d’una dura recuperació, ahir li va arribar el premi de la primera convocatòria. Ara l’objectiu és anar recuperant el millor nivell i lluitar amb garanties per la titularitat. Avui serà suplent i podria tenir els primers minuts de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)