Espanyol

Espanyol

Primera divisió

Quique dribla l’ultimàtum del club sobre el futur de Pau

Mercat. El tècnic no entra a valorar la posició de l’entitat, que pressiona el porter per decidir si renova. “Vull que els millors estiguin amb nosaltres i ell està entre els millors”, va assegurar

La renovació de Pau López és la patata calenta amb la qual treballa la direcció esportiva. El director esportiu, Jordi Lardín, ha accelerat els temps de la negociació en els últims dies. El tret de sortida el va donar la setmana passada en la renovació de Gerard Moreno. Allà ja va deixar entreveure que el gironí, que acaba contracte al juny, havia de tenir clar si renovava o no. “Tenim una data límit dins del club”, va assegurar llavors. Una data que no anirà més enllà de finals de desembre. En cas contrari, ja advertia que el porter podria anar a la banqueta si es negava a renovar. “Seria una qüestió de club”, assegurava, i en una entrevista a Esports COPE ja va verbalitzar aquest ultimàtum assegurant que aniria a la banqueta.

Des de la banda del futbolista s’ha agafat la posició de Lardín com una manera de forçar la negociació i accelerar el procés. Les dues parts fa setmanes que negocien i el club vol conèixer al més aviat possible la decisió del jugador, en positiu o negatiu, i dilucidar d’una vegada si el futbolista vol fer el pas de continuar o bé prefereix no escoltar les propostes de renovació que li ha plantejat l’Espanyol i apostar per una sortida a un altre club. L’Espanyol està fent un esforç i ha presentat una oferta de llarga durada al futbolista millorant-li, ostensiblement, els emoluments.

Ara quedava per conèixer l’opinió del tècnic. A Quique Sánchez Flores li van preguntar, com no podia ser d’una altra manera, sobre aquesta tema. El preparador es va mostrar molt diplomàtic, i no hi veu ultimàtums: “Entenc que la direcció esportiva es pot expressar com vulgui, cadascú s’expressa com ho creu convenient.” I va afegir que calia veure aquesta renovació amb perspectiva: “Tots tenim clara la situació de Pau, hi ha un context més ampli de si renova o no renova. Tinc un gran dibuix del que és el context. Tinc totes les fitxes, tot el procés. Estic tranquil passi el que passi.” Més directe es va mostrar sobre la necessitat de lligar el porter: “Vull que els millors estiguin amb nosaltres i Pau és dels millors. És una lectura de club, hem volgut recuperar els importants que havien marxat i ara no volem que els importants que tenim marxin com passava fa només un any.”

D’altra banda, Quique deixava clara quina és la seva prioritat a l’hora de gestionar aquestes situacions dins del grup. “Per dirigir un equip de 25 t’has de posar a la pell dels jugadors. El club és una estructura immensa, i per resoldre problemes el que cal tenir en compte és el factor humà, després l’esportiu i el que necessita el club.”

POSICIÓ DE CLUB

“Tots tenim clara la situació, hi ha un context més ampli de si renova o no renova”

LES PRIORITATS

“Primer cal tenir en compte el factor humà i, després, l’esportiu i el club”

“M’agrada la rebel·lia de Sergio García”

Quique Sánchez Flores és gat vell, i el primer que no vol un tècnic és esvalotar els engranatges de la seva plantilla. Al marge de la situació contractual de Pau López, l’altre tema que es va veure obligat a gestionar és la situació de Sergio García. El davanter va assegurar aquesta setmana que volia més protagonisme, més minuts. “Vull ser titular i lluito per a això, no estic aquí per jugar a estonetes”, va apuntar el capità. El preparador blanc-i-blau va ventilar la situació amb una de freda i una de calenta sobre el davanter. “M’agrada la rebel·lia de Sergio García”, va assegurar. I va afegir: “A mi no només m’ha arribat el titular que va dir, sinó tot. Tenim un gran servei de premsa i ens llegim i escoltem tota l’entrevista sencera.” I va concloure amb una sentència: “Els jugadors juguen pel que fan, no pel que diuen.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)