Espanyol

espanyol

gerard moreno

“Queden tres partits abans de final d’any i hem de donar un pas endavant”

Gerard Moreno. És conscient que l’enfrontament davant del Girona de dilluns ha de ser un punt d’inflexió per capgirar la dinàmica actual. El punta considera que la mala classificació també es deu a que aquesta és una lliga “més igualada”

L’Espanyol arriba al final d’any amb urgències i amb la necessitat de millorar les seves prestacions per no apropar-se més a la zona de la taula. “Queden tres partits abans de final d’any i hem de donar un pas endavant”, certificava aquest matí Gerard Moreno. El davanter sap que l’equip està necessitat però en cap cas vol parlar d’angoixes. “No diria que és una final, queda molta lliga i molts partits. El del Girona és un partit important on hem de sumar per estar més amunt i més a prop d’on volem estar per tenir tranquil·litat i confiança. Hem de fer un pas endavant i ara arriba aquest primer partit de dilluns”, explicava el davanter que espera sumar els tres punts per “brindar” un triomf a l’afició.

El davanter també parlava de la dicotomia entre el rendiment a casa i a fora de l’equip. “Portem diversos partits a casa que sabem que hem de guanyar i aquest, davant del Girona, no serà una excepció. Ara mateix no estem complint fora de casa. Serà un partit díficil davant un rival com el Girona que està molt ben treballant. Necessitem guanyar en confiança i enllaçar victòries i aquest és el primer”. Gerard tampoc feia gaire cas al mal moment dels gironins, que s’ha deixat cinc punts en els últims dos partits quan anaven guanyant per 2-0, ni per l’acumulació de baixes en defensa. “El Girona té els seus problemes però el que em preocupa som nosaltres”. Un dels handicaps de l’equip és la manca de gol. “Tenim jugar amb potencial ofensiu, no només davanter i mitjos amb arribada. Estem treballant per fer més. Volem canviar aquesta dinàmica i que entrin i mirar cap a dalt. Estem treballant bé en els entrenaments. Ara cal crear ocasions i que entrin”. En quan a les crítiques a l’equip per la seva classificació actual el davanter les entenia però amb matisos. “La gent és lliure d’opinar però aquest any és una lliga més igualada que l’anterior i si guanyem dos partit ens ficarem a dalt” i també creu que l’estil de l’equip no ha variat d’una any a un altre. “L’any passat jugàvem al mateix estil i un dels punts forts que tenim són les contres. La diferència és la classificació. Si estiguessim més amunt no es parlaria de tot això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)