Espanyol

L’emmascarat David López

Lesionat. El cop de colze de Stuani va fracturar el nas del central blanc-i-blau, que avui provarà d’entrenar-se amb una protecció per mirar de no perdre’s el desplaçament a Las Palmas

Els maldecaps de Quique Sánchez Flores poden augmentar en funció de les sensacions de David López. Ser excompany d’equip i que Stuani sigui un tros de pa fora del camp no et lliura de rebre les conseqüències del joc del davanter uruguaià, que va a totes i en un salt va provocar-li, al central blanc-i-blau, una fractura al nas. El jugador del planter blanc-i-blau va haver de passar per l’hospital per reduir-la, i va estar unes quantes hores en observació. Els metges van deixar-lo anar cap a casa, si bé no va participar en l’entrenament matinal a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Així, David López provarà aquest matí en la sessió preparatòria a Sant Adrià una màscara per protegir el nas, tal com van haver de fer en els darrers temps a l’Espanyol Stuani, Fuentes o Álvaro González. En funció de com s’hi adapti es decidirà si viatja amb l’equip periquito el cap de setmana a Las Palmas. El central és l’únic jugador que ha disputat tots els minuts fins al moment, fins i tot a la copa del Rei contra el Tenerife.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)