Espanyol

futbol

Espanyol

Quique Sánchez Flores: “La situació no és límit, però és incòmoda”

Banqueta. L’entrenador blanc-i-blau demana paciència perquè arribin els resultats esperats i confia que contra l’Atlético no es noti el pes dels mals resultats

L’Espanyol rep demà l’Atlético amb el pes a la motxilla dels quatre punts sumats només dels últims 18. Més a prop del descens que d’Europa, però Quique Sánchez Flores manté la confiança en redreçar el rumb. Això sí, el tècnic blanc-i-blau ha reconegut que els jugadors estan tenallats. “És moment d’estar junts per sortir d’aquesta situació, que no és límit, però tampoc còmode. No hem arribat al punt de l’inici de la temporada passada, on els fantasmes anteriors eren importants, però sí que hem fregat aquelles sensacions. Ho vam fer contra el Girona i en els últims minuts a Las Palmas. És diferent als problemes de Vitòria o Eibar que era de sortir tard, sense concentració. Ara és diferent, ara veig jugadors que pateixen i això ja em preocupa. Som conscients que hem de treballar més la part psicològica que la tècnica o tàctica.”

El rival no és millor per buscar la reacció. L’Atlético és segon i porta un any sense perdre un partit fora de casa a la lliga. “Tots els partits estan oberts. Respectem el rival que és dels millors de la lliga i d’Europa, però tenim la il·lusió de canviar la situació, que és injusta. Entenem que l’afició s’enfadi. Pot ser similar a la temporada passada. Hem trobat molta dificultat contra equips del nostre nivell o inferiors i hem estat bé contra rivals importants. Estem preparats per fer un bon partit. Ens hem de conscienciar que són 90 minuts i no pensar que no estem en un bon moment. Per treball acabarem canviant la dinàmica.”

Quique Sánchez Flores ha elogiat l’Atlético, a qui va entrenar fa un anys. El tècnic ha deixat fora de la llista Jurado, precisament un altre amb passat colchonero. L’entrenador blanc-i-blau ha lloat al rival, una referència per al futbol mundial. “És l’equip potser més admirable perquè porta més temps amb el mateix entrenador, el mateix treball i les mateixes ganes. És el projecte més admirable i quan el veus cada setmana entens perquè fa tant de temps que no perd fora de casa.”

Amb tot, l’entrenador de l’Espanyol s’ha mostrat esperançat que la mala dinàmica no pesi en excés quan la pilota comenci a rodar. I ha demanat paciència a l’afició. “Esperem que no hi hagi més tensió de l’esperada. A Las Palmas no vam sortir nerviosos, van reconduir-ho molt bé i espero que en aquest també. Per treball, per dedicació ens n’acabarem sortint. No s’ha de posar dates i potser un dels problemes és que estem posant dates. Només n’hi ha una de definitiva, que és que al maig acaba la lliga. Ara cal ser fort mentalment per superar la situació, que és difícil.”

Finalment, Quique Sánchez Flores ha deixat clar que està content a l’Espanyol i no pensa en marxar. “Segueixo compromès amb el projecte. Vull complir els objectius i ser feliç. Sóc feliç a l’Espanyol i tinc tot al voltant que m’acompanya per ser feliç.” El tècnic blanc-i-blau també ha valorat el missatge de Chen Yansheng, que no va deixar de parlar de Champions com a objectiu del projecte. “És ambiciós i repeteix que amb el temps vol que el seu equip vagi a la Champions. És un somni que tenim tots, però no va posar-hi data. Ha d’anar acompanyat de la plantilla i el fet que no hi hagi posat data diu força.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)