Espanyol

“De deu partits que juguem així en guanyarem nou”

Quique Sánchez Flores. Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores va acabar amb sensacions enfrontades. El joc de l’Espanyol el va convèncer, però el resultat final, no. “El primer gol no el trobo una errada defensiva, però sí que en el segon l’errada és important. Hem dut la iniciativa, amb moltes ocasions, jugant bé contra un equip que tenim analitzat i concedeix molt poques ocasions fora de casa. I n’hem fet. De deu partits que juguem així en guanyarem nou. Cal felicitar els nois perquè amb aquest joc les victòries arribaran.”

L’entrenador de l’Espanyol no va voler entrar en polèmiques. Havia sortit la pilota en el primer gol? Era penal? “És impossible. Jo no ho puc veure. Arriba quan hem marcat, amb sensacions que farem el segon i és una jugada molt freda. Ha estat dolorós, malgrat haver reaccionat bé. Ha estat un cop dur en una acció aïllada.” Ara ja toca pensar en la remuntada a la tornada. “Un gol ens posaria molt en l’eliminatòria. Li hem generat més ocasions que tots els equips que s’hi han enfrontat en la lliga a fora. Així ha estat, però no ha estat suficient per guanyar. Hem d’ajustar coses.” L’errada del segon gol va ser molt greu, si bé Quique Sánchez Flores veia l’equip en la direcció correcta. “Estem bé, en una situació en què ens hem de lligar al partit de l’Atlético. Aquells som nosaltres. Estem clarament en el camí, però hem de rectificar l’error, els petits detalls.”

Finalment, Quique va lloar Gerard Moreno, així com el rendiment dels menys habituals. I va explicar l’estat d’Óscar Duarte, substituït en el tram final. “Li han fet proves i ha mogut el genoll. No està afectat el lligament i el genoll no s’ha inflat. Esperem que no sigui res. Ha tingut un impacte frontal amb un jugador i té dolor.”

CLAROBSCURS

“En el segon gol l’errada és important. Hem dut la iniciativa, amb ocasions”

TRAJECTÒRIA

“Estem clarament en el camí, però hem de rectificar l’error, mirar els petits detalls”

ÓSCAR DUARTE

“Li han fet proves. No està afectat el lligament i el genoll tampoc no se li ha inflat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)