Espanyol

Pendents de les sortides de Javi Fuego i Marc Roca

Mercat. El club ha de triar entre tres propostes de cessió per al migcampista de la Granada i Quique Sánchez Flores admet que no hi ha gaire marge de maniobra amb l’asturià

El mercat d’hivern arriba a l’última setmana i l’Espanyol té més feina de la prevista. Si hi havia tres sortides planificades i una de possible, aquesta última es concretarà ben aviat, quan la direcció esportiva blanc-i-blava decideixi quin és el millor destí perquè Marc Roca disposi de minuts en la segona part de la temporada. El club blanc-i-blau donarà llum verd a la cessió del migcampista del planter, tot i tenir el maldecap de l’interès del Vila-real per endur-se Javi Fuego, una situació que elevaria a tres les baixes al mig.

Quique Sánchez Flores va anunciar la sortida de Marc Roca en el mercat d’hivern, però es va fer enrere dos dies després. Però han passat les setmanes i el jove migcampista no ha gaudit de protagonisme, perjudicat per les recuperacions en defensa, que han permès avançar la posició de David López i Víctor Sánchez. Amb 21 anys i problemes de confiança si no juga, seguir a les ordres del tècnic madrileny seria una mala recepta i ara cal triar on pot encaixar millor. Hi ha tres ofertes que la direcció esportiva veu amb bons ulls: dues de segona A, l’Osca i l’Sporting de Gijón, i un vell conegut de Bèlgica, l’Eupen. Les dues primeres tenen més números i els entrenadors, Rubi i Baraja, ja han parlat amb el futbolista de la Granada per traslladar-li que confien en ell. El bagatge del migcampista fins ara és ben pobre, ja que tan sols ha participat en quatre partits de lliga i en l’única titularitat va ser rellevat al descans.

Quique Sánchez Flores era partidari de no cedir Marc Roca sense saber abans què passarà amb Javi Fuego. El Vila-real encara no ha concretat l’oferta, però el sou és superior i amb 34 anys el migcampista veu amb bons ulls el canvi d’aires. “Al club tothom està informat de tot, és una sort aquesta forma de treballar. Sabem què hi ha i que no hi ha marge de reacció. És una situació que és allà, però que no puc valorar perquè el més important és el partit de copa”, va explicar ahir el tècnic, partidari de fer una incorporació si es confirma l’adeu del veterà jugador, a qui considera imprescindible.

Quatre baixes inicials

Quique Sánchez Flores va arrencar la temporada amb 25 fitxes per tenir profunditat de plantilla, però al final la decisió ha acabat derivant en un excés de jugadors que ni disposen de minuts. Fins i tot Jordi Lardín ha reconegut públicament que va ser una errada perquè hi ha massa descartats i tampoc hi ha marge per treure joves del planter. El pla inicial del mercat d’hivern eren les sortides de tres jugadors que no comptaven ni entren en els plans de futur com Pape Diop (Eibar), Hernán Pérez (Alavés) i Álvaro (Nàstic) i la cessió de Marc Roca a algun equip de segona A on disposi de minuts. Però la llista pot créixer en els pròxims dies amb Javi Fuego.

CANVI DE PLANS

Quique preferia no cedir Marc Roca sense saber abans què passa amb Javi Fuego
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)