Espanyol

Espanyol

Primera divisió

L’Espanyol cau a Butarque

Jornada 21. Els blanc-i-blaus són incapaços de guanyar al Leganés i cauen per 3-2 amb dos gols en pròpia porta de Mario Hermoso. El millor Marc Navarro que va fer un autèntic golàs

L’Espanyol va perdre aquest matí davant del Leganés en un partit marcat pel fort vent que va dificultar, en certs moments, la fluïdesa del joc. El Leganés es va avançar en un gol matiner a xut de Zaldua que Hermoso es va ficar en pròpia porta. El central blanc-i-blau es va convertir en el trist protagonista del partit i també es va fer el tercer gol dels locals desviant una centrada d’Amrabat. Abans d’arribar a aquest extrem, l’Espanyol va empatar el partit amb una magnífica acció de Marc Navarro, el millor dels catalans avui, tot just iniciar-se la segona part. El Leganés va tornar a agafar avantatge amb un gol de Guerrero. Marc Navarro va poder signar l’empat a dos amb una rematada al travesser després d’un eslalom on va driblar a tres defenses. El carrusel d’emocions no es va tancar aquí. Del possible 2-2 es va arribar al 3-1 gràcies al segon gol en pròpia porta de Mario Hermoso. Gerard Moreno va retallar distàncies en el tram final però no va ser suficient. L’Espanyol queia derrotat davant un Leganés en estat de gràcia. Els madrilenys sumen la tercera victòria consecutiva a casa i sumen 28 punts. Els de Quique Sánchez Flores segueixen amb 24 punts i veuen com la zona mitja alta s’allunya una mica més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)