Espanyol

espanyol

la marxa de javi fuego

“Era una oportunitat irrebutjable”

Mercat. Javi Fuego reconeix que la seva marxa al Vila-real va ser una decisió personal. La sortida del migcampista asturià deixa a les arques blanc-i-blaves 750.000 euros de traspàs i, a més, el club rebaixa la massa salarial desfent-se d’un dels sous més alts

L’Espanyol i el Vila-real van tancar ahir al matí el traspàs de Javi Fuego al conjunt de la Plana Baixa a canvi de 750.000 euros. L’asturià abandona la disciplina blanc-i-blava després d’un any i mig a l’entitat catalana. El futbolista ha signat un contracte per a la present temporada i dues més amb el conjunt groc. Fuego ja es va entrenar ahir amb els seus nous companys i també es va presentar amb la seva nova samarreta. “Estic molt content d’estar en un gran club com el Vila-real. En aquest punt de la meva carrera, una oportunitat així és irrebutjable. He vingut amb la il·lusió d’un juvenil. He complert en tots els clubs on he estat, i ara vinc a sumar tant a dins com a fora del camp. A la meva edat no estic per reptes individuals, sinó per ajudar l’equip”, reflexionava el futbolista.

La marxa de Fuego ha encès la polèmica entre Quique Sánchez Flores i el club. El tècnic s’oposava a la seva marxa perquè el considerava un dels líders de l’equip, però la direcció esportiva ha preferit desfer-se d’ell per temes econòmics i per la planificació a fer de cara a la temporada vinent. Fuego és un dels futbolistes que més cobraven de la plantilla i tenia un contracte progressiu en els seus emoluments. El curs vinent el seu sou hauria pujat fins a 2,3 milions. El club s’estalviarà uns 4 milions d’euros que podrà invertir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)