Espanyol

Espanyol

Derbi de lliga

Gerard Moreno: “Qui tingui dubtes d’on som que miri l’escut”

Golejador. El pitxitxi blanc-i-blau confia que l’equip deixi enrere el mal moment i que el derbi es disputi sense excés de tensió

Espanyol i Barça es veuran les cares diumenge per tercer cop en poc temps. La copa del Rei ja queda enrere, però no les conseqüències dels dos precedents, alimentats per les declaracions de Piqué i la decisió de l’Espanyol de denunciar-lo, amb Busquets, a antiviolència. Gerard Moreno ha intentat avui que l’atenció se centrés en la part esportiva, però com a periquito des del bressol no s’ha estat de deixar algun missatge clar. “Són les seves declaracions i estem orgullosos de jugar a Cornellà-El Prat, no només és Cornellà. Tothom sap on es va fundar el club i qui tingui dubtes que miri l’escut, que ho posa ben clar.”

El pitxitxi blanc-i-blau s’ha mostrat convençut que malgrat tot, el derbi es mourà sense incidents. És un partit d’alt risc, en què l’Espanyol ha demanat a l’afició que es comporti i no respongui a la provocacions. “Només ens podem centrar en el que passi a la gespa i esperem que no passi res, malgrat sigui d’alt risc. Volem que tot vagi bé. La gent sempre està amb nosaltres i no hem de buscar polèmiques ni res, ens empenyen a la victòria sempre. Espero un ambient fantàstic, que la gent gaudeixi del futbol, que per a això va al camp. Que sigui un dia tranquil, normal i que la gent i l’equip vagin de la mà.”

El soroll és potent, però l’Espanyol necessita estar molt centrat per buscar l a sorpresa i redreçar el rumb després de dues derrotes seguides que l’han allunyat molt de la zona europea. El mirall és el primer duel de la copa del Rei. “Hem de fer un partit molt bo, molt concentrats. Intentarem repetir el que vam fer a l’anada, en què l’equip va defensar molt bé, va saber jugar les seves cartes i és el camí a seguir. Cada partit és diferent, allà amb l’avantatge de l’anada vam preparar el partit d’aquella manera. A casa hem de fer com a l’anada. Sabem com juguen i hem d’intentar sorprendre’ls, sent fonts, durs, que els costi acostar-se i tenir ocasions.”

L’Espanyol persegueix una injecció de moral després de caure a Leganés amb Quique Sánchez Flores obrint la porta a una crisi esportiva. Una reunió amb Chen Yansheng i un fitxatge han intentat refredar la tensió, derivada dels mals resultats. “Cada cop que hem tingut l’oportunitat de fer un salt cap amunt no ho hem aconseguit. L’equip ho sap, n’hem parlat i analitzat. Esperem que la segona volta sigui molt millor perquè tenim plantilla per estar més amunt. No volíem que passés i ara cal tornar a la dinàmica de l’inici de gener.”

Així, Gerard Moreno ha restat importància a les queixes de l’entrenador de l’Espanyol i ha demanat unitat. “Hem d’estar junts plantilla, cos tècnic i afició. Tots volíem estar més amunt, jo el primer. Queda tota la segona volta i hem de millorar, tampoc es pot dir més. La plantilla sap què va dir el tècnic i estem units. No hi ha cap tensió i res que faci dubtar de la relació amb l’entrenador. Estem units i així és com les coses aniran bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)