Espanyol

marc navarro

jugador de l'espanyol

“Estem portant tot als extrems”

Marc Navarro. Vol passar pàgina de les polèmiques del derbi i centrar-se en el partit davant del Celta. Tot i això, considera que la celebració de Piqué en el gol no és “gaire normal”

Marc Navarro va passar aquest matí per la sala de premsa. El badaloní va ser el primer jugador que va valorar les seqüeles del derbi de derbi de diumenge marcada per la polèmica celebració de Piqué i le posteriors declaracions en zona mixta. “Podríem haver parlat més de la bona imatge de l’Espanyol i no de les polèmiques. S’ha donat massa interès a certes coses i ens hem de quedar amb la bona imatge que hem donat en aquests partits”, reflexionava el badaloní i sobre la celebració de Piqué apuntava que “cadascú pot celebrar els gols com vol i va sentir càntics i es va retornar contra la grada. A ningú ens agrada que en el camp ens digui coses dolentes. Però cal oblidar-se de tot això” i matisava : “No és una celebració normal després del que va passar”.

D’altra banda, Marc Navarro no va voler entrar en si el comitè de competició, que s’ha de pronunciar avui si sanciona a Piqué per la seva celebració en el gol i les posteriors declaracions en zona mixta. “No vull entrar en valoracions. Si l’ha de sancionar o no ja són coses del comitè”. En aquest sentit, el badaloní també excusava a Gerard Moreno per la seva entrada al central blaugrana. “No va anar amb mala intenció, són accions fortuïtes d’un partit. No és un futbolista que vagi a fer mal a un company”.

El lateral també volia aparcar totes les polèmiques. “És un derbi i sabem que hi ha molta tensió però crec que ho estem portant als extrems. Són coses del futbol i hem de passar pàgina. Hem d’oblidar-nos de tot això i centrar-nos en el partit del Celta”.

Més enllà d’això, el futbolista creu que “l’equip surt reforçat d’aquests derbi, hem plantat cara al Barça i hem donat bona imatge” i que han d’utilitzar partit com els del Barça per millorar la situació en la lliga. “Nosaltres anem a mirar cap a dalt i intentarem millorar. No ens rendirem i volem estar el més amunt possible. Aquests partits ens ha de demostrar que podem rendir en un gran nivell davant un equip de la talla del Barça. Això ens ha de reforçar i donar energia per anar més amunt”.

Rol de titular.

Per últim, Marc Navarro va parlar de la seva situació personal. El futbolista ha guanyat protagonisme en l’equip i s’ha convertit en l’habitual titular en el lateral dret. “Sabia que en la primera volta no havia comptat amb els minuts que volia però vaig confiar en les meves possibilitats i em vaig centrar en el meu treball. Sembla que la situació ha canviat. No crec que el tècnic hagués estat injust amb mi. No em veuria preparat. Ara estic més content perquè tinc més minuts i li estic agraït perquè compti amb mi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)