Espanyol

Espanyol

Primera divisió

El costum d’arribar i moldre

Els precedents. Carlos Sánchez serà titular a Balaídos, tal com ha fet Quique Sánchez Flores amb molts fixatges després de superar la primera setmana d’entrenaments per conèixer el grup

Carlos Sánchez serà la gran novetat de l’alineació de l’Espanyol demà a Balaídos. El migcampista colombià va estrenar-se en el tram final del derbi, tan sols tres dies després d’incorporar-se a l’equip blanc-i-blau, i seguirà els passos d’altres jugadors fitxats en l’era de Quique Sánchez Flores que han aparegut a l’onze titular un cop superada la primera setmana amb el grup.

“Físicament estic molt bé, no hi haurà problema. Vinc a ajudar i a créixer, a aportar el meu gra de sorra. Fa poc que he arribat, però amb tots he notat un feeling positiu. M’és igual amb qui em toqui jugar, soc jo que m’he d’adaptar a ells.” Carlos Sánchez deixava clar ahir al matí que se sent preparat per debutar com a titular en la lliga. La baixa per sanció de Granero comportarà moviments a l’onze i amb Piatti sortint d’una lesió, Quique Sánchez Flores situarà Darder a l’esquerra i el colombià serà qui acompanyarà Víctor Sánchez en el doble pivot.

L’estrena com a titular es produirà després d’una setmana sencera d’entrenaments, als quals cal sumar-n’hi tres de l’anterior, en què va debutar contra el Barça a quatre minuts del final. Una fórmula prou coneguda amb Quique Sánchez Flores. Els fitxatges fets a l’estiu troben un cop de mà en l’aturada pels partits de seleccions que es produeix després de la segona temporada. Això comporta més dies d’entrenament, aquesta setmana extra que dona més confiança a l’entrenador madrileny a l’hora de donar minuts als nous. Sergi Darder va arribar a última hora i aprofitant aquesta circumstància va aparèixer a l’onze en la jornada tres al Camp Nou.

El cas Darder té dos precedents clars en la temporada anterior, la primera amb Quique Sánchez Flores. Un dolorós 6-4 al Sánchez Pizjuán i un 2-2 amb el Màlaga amb empat al temps de descompte van encendre els llums d’alarma del tècnic blanc-i-blau, que va moure peces l’últim dia de mercat. De nou l’aturada pels partits internacionals, i quan la competició es va reprendre amb una visita a Anoeta, sota pals ja s’hi va situar Diego López en lloc de Roberto i el líder de la defensa era David López, que ocupava el lloc d’Álvaro, a qui s’havia traspassat al Vila-real. Un 1-1 va ser el botí en territori donostiarra. En la jornada següent Diego Reyes va gaudir dels primers minuts, i aviat es va convertir en intocable.

Una excepció negativa

En les dues temporades de Quique Sánchez Flores només hi ha hagut una estrena més precipitada. El tècnic madrileny desconfiava d’Hermoso després de la pretemporada, així que Naldo feia un dimarts el primer entrenament i quatre dies més tard apareixia a l’alineació a Sevilla. El brasiler no estava bé de forma, així que tan sols va aguantar una setmana més de titular. Passada l’aturada de seleccions, Hermoso va substituir-lo fent parella amb David López. Naldo, l’excepció negativa.

EL PROTAGONISTA

El ‘mister’ em coneix i vol que faci el que sé fer. No m’ha demanat coses rares i vinc a substituir un jugador important
M’ha cridat l’atenció el grup i com em van rebre. És com si ja hagués jugat aquí i tornés. M’he trobat una família
Tinc contracte amb la Fiorentina i tinc un any més. Si tot va bé no tindré problema per continuar aquí
Carlos Sánchez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)