Espanyol

“Hem puntuat on grans equips no ho han pogut fer”

Quique Sánchez Flores. Entrenador de l’Espanyol

Després d’un any i mig, el discurs de Quique Sánchez Flores va sent conegut. Ahir tocava parlar de la importància del resultat. “ Sabem que el Celta té moltes armes, que et tanca. Ho ha fet contra grans equips i també contra nosaltres. Quan hem marcat tan ràpid pensàvem que es trobarien Jurado, Darder i els jugadors que ens donen pausa. No ha estat així. Hem perdut la pilota ràpid i ens hem endarrerit massa. Donem importància al resultat. No hem jugat com voldríem, però hem puntuat on grans equips no ho han fet.”

Quique Sánchez Flores va haver d’escoltar observacions crítiques amb el joc, que van dur-lo a manifestar que hi havia poc respecte per al Celta. El tècnic blanc-i-blau, que va explicar que Hermoso tenia febre, va analitzar diversos noms propis. Dos en positiu. El primer, Gerard Moreno. “Se’ns acaben els elogis. No només ha fet un gol, sinó que és la representació del que es busca. És important en totes les facetes del joc i en dos anys ha fet un salt extraordinari.” I Diego López: “Tenim dos grans porters, que estan fent una temporada magnífica. No volíem això, però a vegades necessiten un partit amb aturades decisives, fent un pas endavant que suposarà molt per al futur.” En negatiu, Darder: “Acabarem entenent la posició de Darder. Al doble pivot sabem com funciona i acabarà sent com Koke o Saúl, que abandoni la posició per buscar la pilota sense por. És el mateix que va jugar tan bé contra l’Atlético. Ens agrada tenir un tercer migcampista amb llibertat i l’equip no ha ajudat. Era un partit molt complicat i ens està faltant respecte al Celta i la seva categoria. No estem satisfets, però no som aquest equip, tal com hem demostrat en altres partits.”

EL RIVAL

“Sabem que el Celta et tanca i té moltes armes. Ho ha fet contra grans equips”

ENFADAT

El tècnic diu que les crítiques al joc de l’equip impliquen falta de respecte al Celta

DIEGO LÓPEZ

“A vegades els porters necessiten un partit amb aturades decisives. Ens anirà bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)