Espanyol

Quique Sánchez Flores

entrenador de l'espanyol

“Ens ha costat trobar el camí i ara hem d’anar el més amunt possible”

Quique Sánchez Flores. El tècnic diu no sentir “gelosia” del Betis, rival de demà. Un duel clau al Benito Villamarín per un Espanyol que mirarà de seguir creixent. Europa? Volem estar el més amunt possible.

Quique Sánchez Flores va comparèixer aquest matí per valorar la prèvia del partit davant del Betis. L’Espanyol arriba en un bon moment de forma després de sumar set jornades consecutives sense perdre. Una dinàmica que els apropa a pensar en escalar posicions i el partit davant dels andalusos serà clau per aquest propòsit.

El Betis.

“Cada vegada que juguem amb els equips de Setién ens ho posa molt difícil. Els seus mecanismes són complexos. Això t’obliga a tenir un gran rendiment per reduir les seves possibilitats. Els equips que intenten jugar bé habitualment se’n ha donat bé però no sé dir quina és la raó exactament”.

El duel.

“Espero un partit bonic amb dos estils diferents que volen imposar el seu. Si els dos equips som capaços de competir bé serà un partit bonic.

Futur de Pau al Betis: “De Pau ja he parlat massa i no vull parlar més.

Equilibri de l’equip. “Ens ha costat trobar el camí i la formula del a temporada passada però estem en un moment ara en què tenim més confiança, més seguretat i més convenciment. Quan apareixent aquestes coses ara el que hem de fer és mantenir-ho en el temps. Evidentment que sí, hem buscat tots els registres possibles però les temporades són com són i estic aquí perquè en els moments difícils trobar solucions. Ha estat un procés llarg.

Objectiu. “Hem de tirar cap a dalt fins que arribem. Hem de competir i fer els màxims punts possibles. Ja no compta el que van fer la temporada passada o el pressupost. Hem d’esprintar fins els final i aquesta és la mentalitat que tenim i veure fins on podem arribar.

Europa? Soc prudent, deixo que els demès es qüestionin a si mateixos. Garantit no hi ha res. Hem de seguir treballant i ser humils amb molt treball i molta voluntat.

Futur del tècnic. “No vull parlar de mi i no ho faré. Estic feliç estar amb els jugadors i sempre he dit que l’Espanyol és un club amb un comportament exemplar i sintonitzo amb ell.

Massa empats. “Empatar és el següent de no perdre. Depenen de les sensacions que tens en un partit pot ser bo o dolent. Poden ser bons si no has fet un bon partit. A nosaltres ens va passar a Vigo, vam jugar malament però li vaig donar molt de valor. Què cal afegir? Victòries als empats”.

Gerard Moreno possible convocatòria amb Espanya. “Tenir internacionals és magnífic perquè suma i arrossega la marca del club i és fonamental. Tot el que pot aportar Gerard a la selecció és el que fa a l’Espanyol i si va serà per això”.

Betis. “Sempre plantejo els partits en un escenari positiu. Últim tren per Europa? Ja veurem, el Betis l’any passat es mirava en nosaltres i enguany ha fet dos projecte en un sol any. Nosaltres no hem tingut la seva capacitat de signar un jugador de 10 milions en el mercat d’hivern. Però no estem gelosos però estem capacitats per competir amb ells però ho fem amb silenci.

Canvi de l’equip. “Hem intentat no desconnectar-nos i hem insistit perquè els nois no caiguessin. Ha sigut dempeus fins redreçar la situació. Quin ha estat el gran objectiu que no hem tingut? Doncs guanyar tres partits seguits. Una bona dinàmica per posar-nos a dalt i ara ho hem d’aprofitar. La pel·lícula i les notes es donaran al maig i quan acabi el curs ja no ens recordarem si ho vam aconseguir al principi o al final. Ningú assegurar que l’alta competició és un territori pla sinó que hi ha pujades i baixades.

Gerard i el seu futur. “Amb Gerard tenim una gran sort que ha demostrat que no ha volgut marxar i ha tingut la oportunitat. Però hi han jugadors que poden créixer molt i poden sortir però entraria dins de la lògica que futbolistes puguin sortir però també és un element per créixer. A la vegada, retenir-los, també és un signe de grandesa.

Llista de convocats.

En quan a la convocatòria per el partit de demà (20:45 h) al Benito Villamarín, el tècnic ha donat una llista de 20 homes on destaquen les entrades de Sergio Sánchez, Sergio García, Dídac i Sergi Darder i cauen Jurado, Hermoso i Javi López. La llista completa és la següent: Pau, Marc Navarro, Aarón, Víctor Sánchez, Naldo, Duarte, Gerard, Carlos Sánchez, Sergio García, Leo Baptistao, Dídac, Melendo, David López, Piatti, Marc Roca, Granero, Sergio Sánchez, Darder, Edu Frías i Álex Domínguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)