Espanyol

Contracrònica

La pitjor errada quan tots miren

Pau s’empassa l’1-0 contra el seu futur equip en una primera part surrealista amb foscor, paraigües i aspersors

Les mirades se centraven ahir en Pau. I la pressió va passar-li factura. Si hi ha un jugador habitualment tranquil és el porter gironí, que es trobava amb la futura afició i va tenir una nit per oblidar. No per manca del caliu dels seguidors bètics, que fins i tot li van dedicar alguns aplaudiments quan van dir el nom per megafonia en la presentació dels equips, sinó perquè va triar mal dia per fer la pitjor errada de la temporada.

Pluja constant i vent. La meteorologia es va associar contra Pau. El gironí va respondre amb seguretat a la primera arribada del Betis i va blocar la pilota amb seguretat. El problema és que la llum anava i venia i la inspiració del jugador del planter va anar en la mateixa línia. En el minut 32 es va trobar amb una rematada de cap de Junior en aparença poc potent, però l’esfèrica va acabar al fons de la porteria. Quan la pilota està tan mullada, el manual recomana no complicar-se la vida i rebutjar-la d’entrada. Però va mirar d’agafar-la. Mal fet.

El gat en el descans

Pau va triar la pitjor nit per fer una errada gens habitual. La pitjor i potser la primera de la temporada. Una nit per oblidar, amb tocs d’humor. La llum anava i venia i en la primera part el joc es va aturar per la presència de paraigües volant i pels aspersors, que aliens a la pluja es van engegar. Va arrodonir l’escena curiosa un gat que va fer anar de corcoll els operaris del Benito Villamarín en la mitja part per atrapar-lo.

La segona part tampoc va dur sort a Pau. En la primera ja va tenir alguna errada més, i va transmetre uns nervis gens habituals. Unes males sensacions que no va ser capaç d’espolsar-se i també en el 3-0 va reaccionar tard a la canonada de Francis. Entre pluja, apagades, gats i paraigües les errades del gironí en una jornada per oblidar. El porter marxa i nits com la d’ahir ajudaran que Quique també ho faci.

Mirades al porter
El Betis serà l’equip de Pau a partir del juny.
5
temporades
és l’acord que ha signat Pau amb el Betis per canviar d’aires a partir del pròxim estiu quan acabi contracte amb l’Espanyol.
30
milions d’euros
serà la clàusula de rescissió que tindrà Pau al Betis. Saben que hi ha equips que el seguiran de prop, com el Tottenham.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)