Espanyol

No mouen fitxa pel tècnic

Mercat. L’Espanyol, de moment, no ha pres cap determinació al voltant d’un futur candidat a la banqueta; és més, no hi ha hagut cap contacte per buscar un relleu a Quique Sánchez Flores

No sabem si és una partida d’escacs o bé una determinació sense fissures però l’Espanyol, de moment, no ha fet cap mena de moviment per buscar un substitut a Quique Sánchez Flores. El perquè és clar i evident. Al tècnic madrileny encara li queda un any de contracte i moltes són les veus que s’ha mostrat favorables a la seva continuïtat, començant pel director esportiu, Jordi Lardín, seguint per un grapat de futbolistes. L’últim, Léo Baptistão en una entrevista dissabte amb L’Esportiu. Un cop acabi la lliga, com vam avançar en aquest diari, el club preguntarà a Quique què vol fer amb el seu últim any de contracte. Serà llavors, al maig, quan es comenci a construir el futur de la banqueta amb o sense Quique Sánchez Flores. Cap escenari es pot descartar ara mateix, encara que l’entorn personal del tècnic sembla que es decantaria per un canvi d’aires, opció que ja va temptejar al gener amb un sortida a l’Stoke que va desestimar per diferències econòmiques amb els anglesos. I és que la Premier sedueix el madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)