Espanyol

espanyol

la recuperació del porter

Diego López trepitja la gespa

Evolució. Va fer un pas endavant en la seva recuperació i després de dues setmanes treballant al gimnàs ahir va sortir a la gespa per primera vegada després del seu cop al cap

La notícia més destacada de l’entrenament matinal d’ahir a la ciutat esportiva Dani Jarque va ser veure Diego López trepitjar la gespa. De fet, el gallec va ser l’únic integrant de la primera plantilla que ho va fer. El futbolista va sortir amb el preparador de porters, Jesús Salvador, per fer uns exercicis suaus. Era la primera vegada que el gallec trepitjava la gespa després de la seva lesió cranial, que es va fer el 4 de març al Ciutat de València. Allà va rebre un fort cop que el va obligar a guardar repòs dues setmanes. Posteriorment va començar a fer exercicis de recuperació al gimnàs i aquest matí va fer un pas més en la seva posada a punt. Ahir, va fer just una setmana que se li va fer l’últim control mèdic, que mostrava una evolució favorable del seu traumatisme cranial. De moment, Diego López va cremant etapes però encara no té data d’alta per tornar a jugar. Demà, Pau López tornarà a jugar sota pals contra l’Alavés.

D’altra banda, Naldo, amb una inflamació al genoll esquerre, és seriós dubte per al partit contra els bascos. El gallec i el brasiler són les úniques baixes que arrossega Quique Sánchez Flores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)