Espanyol

Jairo complirà el seu somni

Desig. Quique Sánchez Flores va confirmar ahir que el davanter andalús, superada la seva lesió al tendó d’Aquil·les, veurà recompensat el seu esforç diari amb minuts aquesta temporada

La vida esportiva de Jairo Morillas va fer un brutal gir el 3 d’abril del 2017. El davanter jugava cedit al Numància i va patir un trencament al tendó d’Aquil·les. Una de les pitjors lesions que li pot tocar a un esportista i que l’ha obligat a treballar de valent per tornar a sentir-se futbolista. Superada la lesió i dues recaigudes musculars, el futbolista va comparèixer fa uns dies en sala de premsa. “Ha estat la temporada més dura de la meva carrera. Ho he passat molt malament. Ho donaria tot per jugar alguns minuts aquesta temporada. Seria un somni per a mi”, va dir visiblement emocionat. I hi va afegir: “Espero guanyar-me la confiança del tècnic en els entrenaments. Sé que és difícil però ho intentaré.”

Ahir, es va preguntar a Quique Sánchez Flores per aquesta situació i el tècnic va recollir la petició. “En llegir les seves declaracions el dia següent vaig parlar amb ell i li vaig dir que tindria uns minuts en lliga. I els tindrà no perquè sigui un regal sinó per mereixement i esforç. Ho ha passat molt malament i ha entrenat al màxim cada dia. S’ho mereix i els tindrà”, va reblar el madrileny. Jairo complirà el seu somni, tornarà a ser feliç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)