Espanyol

Les queixes funcionen

Canvi radical. L’equip blanc-i-blau tancarà la lliga a San Mamés jugant de nou diumenge a la tarda, en una segona volta sense cap enfrontament en dilluns i amb un de sol en divendres

La LFP va fer públics ahir els horaris de l’última jornada de lliga, en la qual l’Espanyol visitarà San Mamés el diumenge 20 a un quart de cinc de la tarda. Els blanc-i-blaus clouran el campionat jugant en cap de setmana, tal com ha estat tendència en la segona volta després de les queixes reiterades en el primer tram de l’exercici per l’acumulació d’enfrontaments en divendres i dilluns, que dificultaven molt l’assistència a l’estadi dels seguidors periquitos.

L’Espanyol va disputar en la primera volta sis partits en dilluns i dos en divendres. Quique Sánchez Flores es va fer un fart de denunciar que s’estava allunyant la gent dels estadis i el club es va queixar en, com a mínim, dues ocasions als dirigents de la lliga pel fet de ser un dels dos equips més afectats pels mals horaris, al costat del Betis. A diferència de la temporada anterior, les queixes han fet efecte, perquè amb el duel amb l’Athletic diumenge a la tarda el conjunt periquito tancarà la segona volta amb un sol enfrontament fora del cap de setmana: la visita a Riazor un divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)