Espanyol

“No m’ha sorprès David Gallego”

Rubi valora el bon funcionament de David Gallego com a substitut de Quique Sánchez Flores a la banqueta del primer equip de l’Espanyol. El període amb Gallego va ser l’única nota positiva d’una temporada més que discreta dels periquitos. “Primer de tot, conec David Gallego d’haver-hi jugat al Terrassa i el Manlleu. Estic segur que és un grandíssim entrenador”, explica el maresmenc. “No em sorprèn el que ha fet en el seu pas pel primer equip. Ho ha fet molt bé.”

Rubi, que va dirigir el filial de l’Espanyol, veu bé que fos el tècnic de l’Espanyol B l’escollit pel club a l’hora de substituir el tècnic del primer equip destituït. “A mi també m’hauria agradat que, si hi hagués hagut alguna possibilitat quan estava al filial, rebre una oportunitat com aquesta. Els entrenadors ens veiem preparats, i estic convençut que David Gallego s’hi sentia. I ha demostrat que estava preparat per assumir el repte”, explica. Rubi va dirigir el filial durant tres temporades, a partir del 2005. Va aconseguir l’ascens a segona B, però en l’últim curs va ser destituït al març i rellevat per Òscar Perarnau, que no va evitar el descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)