Espanyol

Quique Sánchez Flores es queda ben a gust

Rancor. L’exentrenador blanc-i-blau critica amb duresa el club en una entrevista concedida a ‘Jot Down’

El matrimoni entre l’Espanyol i Quique Sánchez Flores va acabar amb un divorci no gaire amistós i el temps no ha servit per curar les ferides. Fins ara, el tècnic madrileny s’havia mantingut en un segon pla, però ahir va trencar el seu silenci i ho va fer per disparar amb bala contra el club blanc-i-blau, la plantilla i el director esportiu de l’entitat, Òscar Perarnau. “Era un projecte fantasma”, va dir el preparador en una entrevista a la revista Jot Down.

Tants mesos de silenci han anat fent bola en el cap de l’exentrenador de l’Espanyol, que quan ha buidat el pap s’ha quedat ben a gust. “La sensació d’estancament és la pitjor que pots tenir i aquesta va ser la primera vegada que la vaig viure com a entrenador”, explica Sánchez Flores, que denuncia que la realitat del projecte que va liderar des de la banqueta durant gairebé dues temporades no es corresponia amb el que es venia des del club: “L’Espanyol hauria de tenir més capacitat per entendre els projectes i distingir quan un és fantasma. No es poden fer projectes que semblin el que no són. Es va vendre malament i encara després hi havia gent queixant-se que no haguéssim entrat a Europa”, va afegir-hi el tècnic, que es va tornar a excusar en la qualitat de la plantilla per no haver aconseguit els objectius tan ambiciosos dels quals s’havia parlat.

El madrileny ja va avisar poc abans de ser destituït que potser l’equip no donava per a més i que no tenia la qualitat suficient per lluitar per les posicions capdavanteres: “A l’agost ja vaig intuir que la temporada seria dura”, va dir aleshores, i en la citada entrevista es va tornar a reafirmar en això: “No podíem jugar a córrer, però tampoc al peu perquè alguns jugadors fallaven. La indefinició és un patiment.”

El punt d’inflexió

Quique Sánchez Flores mai va arribar a estar del tot a gust a Barcelona, però les coses es van acabar de tòrcer amb el retorn d’Òscar Perarnau a la direcció esportiva, almenys segons Quique. “No sé per què ho va fer però el va nomenar Chen. Aquell va ser el punt d’inflexió; mai hi va haver sintonia entre el director esportiu i l’entrenador”, explica el tècnic. Va coincidir l’arribada de Perarnau amb l’intent frustrat de fugida de Quique a l’Stoke City anglès: “Em fareu fora com vau fer amb Pochettino”, confessa el tècnic que li va dir cap al mes de gener al màxim mandatari del club, Chen Yansheng. I finalment la corda es va trencar i el 20 d’abril es va posar fi a un matrimoni que prometia moltes més alegries que no pas les que va acabar donant.

LES FRASES

La sensació d’estancament és la pitjor que pots tenir i va ser la primera vegada que la vaig viure com a entrenador

SENSE ‘FEELING’

L’extècnic repassa en l’entrevista una relació que mai va acabar de ser satisfactòria

PERARNAU

El tècnic confessa que sospitava que el farien fora amb l’arribada del director esportiu
El punt d’inflexió va ser el nomenament de Perarnau. Mai va haver-hi sintonia
Quique Sánchez Flores
exentrenador de l’espanyol
Era un projecte fantasma. Es va vendre malament i encara hi havia gent queixant-se que no haguéssim entrat a Europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)