Espanyol

El protagonista

Diego López

Temps de redempció

Després d’una campanya passada accidentada en què només va tenir deu titularitats en la lliga, Diego López afronta aquesta com a número 1 i amb sensacions immillorables

“Em sento en el meu millor moment. Espero poder-ho demostrar a la gespa diumenge a diumenge i en els entrenaments”, assegura el porter de 36 anys

A Diego López li canvia la cara si fa memòria i es trasllada a un any enrere. La bursitis al genoll dret de la qual es va operar li va comportar una dura rehabilitació i va condicionar-li tota la campanya; el porter gallec, recuperant-se, no va poder començar la pretemporada amb l’equip, fet que va propiciar que l’escollit per Quique Sánchez Flores en l’inici de la competició fos Pau López, que a còpia de grans actuacions va aconseguir el lloc i va relegar Diego a un paper secundari quan va tornar a estar disponible. “És un alleujament poder començar des del principi amb tot el grup”, va reconèixer ahir en una roda de premsa el porter, que afronta el nou curs amb la possibilitat de llepar-se les ferides del passat, en què, a més, quan va aconseguir recuperar la titularitat a mitja temporada, va tenir una topada amb un rival al Ciutat de València que el va deixar fora de combat dos mesos.

És temps de redempció, doncs, per al porter, que només va poder acumular deu titularitats en la lliga, i que ara amb l’adeu de Pau torna a recuperar l’estatus d’indiscutible número 1. “Jo sempre lluito per ser titular, ho he fet durant tota la meva carrera i aquesta temporada és una més en què també lluitaré”, va explicar Diego, que amb 36 anys, camí dels 37 que farà al novembre, se sent fort, amb confiança, còmode, millor que mai: “Ja ho vaig dir fa poc, que em sento en el meu millor moment, i ho reitero. Espero poder-ho demostrar a la gespa diumenge a diumenge i en els entrenaments.” El porter nascut a Paradela necessita jugar i reivindicar-se per tornar a exhibir la versió que va oferir en el primer curs de blanc-i-blau (2016/17). “Jo vull continuar aquí d’una manera positiva, no de qualsevol manera. Vull ser protagonista sempre”, va manifestar el porter. “Vull tornar tota la confiança que m’ha donat el club i la gent de Cornellà. És la meva intenció: demostrar que continuo sent un jugador important, intentar ser titular i aquests dos anys que em queden de contracte jugar la majoria de partits i estar al meu nivell”, va sentenciar.

El nou projecte

Diego López també es va mostrar engrescat amb l’equip que està construint Rubi. “S’està generant molta ambició per fer una temporada molt bonica. Tothom està molt animat. Estem contents, il·lusionats amb el projecte”, va afirmar. Amb el nou tècnic, l’Espanyol s’ha mostrat com un conjunt més alegre, que proposa quan ataca i que, sense pilota, situa la defensa més lluny de la seva porteria del que feia abans. “Són detalls que els que ja fa temps que hi som controlem”, va indicar el porter, sobre si això repercuteix en la seva feina. Diego, a més, va insistir que Rubi també està “exigint molt a tots els nivells”, no només en atac: “Vol un equip molt organitzat que sigui molt harmònic i molt estable.”

Doble sessió i cap a Anglaterra.
El conjunt dirigit per Rubi farà avui una doble sessió (9.30 h i 18.30 h) a porta oberta a la ciutat esportiva Dani Jarque i demà posarà el rumb cap a Anglaterra per enfrontar-se al Burnley diumenge.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)